Evinizi dip köşe temizleyecek 6 en iyi buharlı temizleyici

0
3.340 Okunma
buharlı temizleyici

Ev temizliği denilince akla sadece süpürmek ve silmek gelse de bazılarımız için bu yeterli değil. Özellikle çocuklu evlerde sıkça kullanılan buharlı temizleyicilerin kullanımı, pandemi ile birlikte artış gösterdi. Artık birçok evde dezenfeksiyon için buharlı temizleyiciler kullanılıyor. Kullanım oranı bu derece artan temizleyicilere sahip olmayanlar en iyi buharlı temizleyici arayışına girdi. Ürün özelliklerine göre halıdan perdeye, camdan koltuğa kadar evin dip köşe temizliğini yapabileceğiniz 6 farklı ürünü sizler için listeledik.

En iyi 6 buharlı temizleyici

Tüm ürünlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Bissell PowerFresh Buharlı Temizlik Makinesi

Bissell PowerFresh Buharı Ayarlanabilir Buharlı Temizleyici

Bakterilerin %99,9’unu yok eden bu temizleyici yaklaşık 30 saniyede ısınarak kullanıma hazır hale geliyor. Ayarlanır buhar gücü ile evinizdeki her alanda kullanacağınız ürün 1600W gücünde. 400 ml su haznesi ile evinizi temizleyebileceğiniz makine dikey kullanım özelliğine sahip.

Philips Buharlı Zemin Temizleyici

Philips FC7025 Buharlı Temizleyici

Bissell markasına göre daha ev tipi bir kullanım sunan Philips buharlı temizleyici 400 ml su kapasitesine sahip. Halı, parke ve sert zeminlerde kullanabileceğiniz makinenin ısınma süresi 30 saniye. Dikey formatta kullanılabilen ürün 1500W güç ile çalışıyor.

Arçelik Buharlı Temizleyici

Arçelik K 7804 Buharlı Temizleyici

20 saniye gibi kısa bir sürede kullanıma hazır hale gelen bu makine 400 ml su kapasitesine sahip. Ayrıca 1500W gücünde ve sert zemini halı üzerinde kullanmaya uygun. Sadece taban temizliği için bir ürün düşünüyor fazla özellik beklentisinde değilseniz bu ürünü düşünebilirsiniz.

Karcher Buharlı Temizleyici

Karcher SC 1 Easyfix 3 Bar 1200 Watt Buharlı Temizleyici 1.516 330.0

Buharlı temizleyici denilince akla gelen ilk markalardan olan Karcher bu ürünü ev içi kullanıma oldukça uygun. Farklı başlıkları ve parçaları bulunan makine sayesinde evinizdeki cam dahil tüm bölgelerde temizlik yapabilirsiniz. Muadillerine göre daha uzun sürede ısınan ürün 180 saniye de kullanıma hazır hale geliyor. 3 bar buhar basıncı, 1500W gücü ve 200 ml su tankı kapasitesi bulunan makine ile dikey formda temizlik yapabilirsiniz.

Deerma 5in1 Buharlı Temizlik Makinesi

Deerma 5in1 Buharlı Temizlik Makinesi - DEM-ZQ610 (Deerma Türkiye Garantili)

Evinizde aklınıza gelecek her alanda kullanabileceğiniz bu ürün en az Karcher markasının ürünü kadar yetenekli. Farklı başlıkları bulunan Deerma temizleyici; cam, halı, koltuk, zemin, parke gibi tüm yüzeylerde temizlik yapabilirsiniz. Cihaz 20 saniyede kullanıma hazır hale gelir ve 200 ml su tankı kapasitesi var. 1600W gücünde çalışan temizleyicinin 3 bar buhar basıncı var.

Fakir Maxiclean Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizleyici

Fakir Maxiclean 1300 W Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizleyici

Farklı başlıkları ile tüm ev temizliğine uygun bu temizleyici 30 saniyede kullanıma hazır hale geliyor. 330 ml kapasiteli ürünün buhar basınç özelliği bulunmuyor. Aşırı ısınma koruması ve filtre sistemi ile oldukça uzun ömürlü olan temizleyici 1300W gücünde çalışıyor.

Listedeki tüm ürünlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz