Pokemon hayranları müjde! 90’ların efsanesi Netflix ile ekranlara dönmeye hazırlanyor

0
465 Okunma

Popülerliği her geçen gün artan Netflix, yeni ve orijinal yapımların yanı sıra efsane haline gelmiş dizi ve filmler üzerinde de çalışıyor. Birçok eski diziyi ekranlara taşıyan ya da yeniden uyarlayan yayın platformunun şimdiki hedefinde Pokemon var. 90’ların efsane animesi Pokemon, canlı aksiyon dizisiyle olarak geliyor. İşte hayranları sevindirecek detaylar.

Pokemon canlı aksiyon dizisi ile Netflix’e geliyor

Pokemon netflix'e geliyor

Yayınlanmaya başladığı 19996 yılı itibari ile her yaş grubundan hayran kitlesine sahip anime, birçok farklı platformda yeniden canlandırıldı. Tüm çalışmaların ilgiyle takip edildiği anime hakkında yeni iddialar yer alıyor. Variety’nin raporuna göre Pokemon serisi Netflix ile yeniden hayat bulacak. Hatta canlı aksiyon dizisi hakkında bazı ayrıntılarda yer alıyor. Final fragmanı geçtiğimiz gün yayınlanan Lucifer dizisinin ortak sorumlusu Joe Henderson, animenin yönetici yapımcılığını üstlenecek.

Lucifer final sezon tarihi belli oldu! İşte Luficer final fragmanı

Gelişmeler henüz bir iddia olarak yer alıyor. Çünkü Netflix tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat hayran kitlesi oldukça geniş olan Luucifer’ın bitişinin ardında yeni projeler olduğu söyleniyordu. Pokemon atılımı bu haberi doğrular nitelikte oldu. hayran kitlesi oldukça geniş olan anime serisi hakkında yapılan ilk çalışma bu değil. Tüm dünyayı etkisi altına alan Pokemon GO oyunu ve ilgiyle izlenen Dedektif Pikachu filmide var. önceki seriler gibi bu canlı aksiyon dizisinin de büyük ses getirmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz