Facebook, Donald Trump’ın sesine dahi engel koydu!

0
165 Okunma

Facebook 7 Ocak tarihinde Donald Trump’ın hesabını askıya almıştı. Benzer şekilde neredeyse tüm sosyal medya kanallarından engellenmişti. Kendi hesapları üzerinden erişimi engellenen Trump, bu kez sesinden dolayı engel aldı. Facebook Lara Trump’ın Donald Trump ile yaptığı röportajı kaldırdı.

Donald Trump’ın sesine bile izin verilmiyor!

Fox News kanalında çalışan ve aynı zaman da Donald Trump’ın gelini olan Lara Trump; Trump’ın Başkanlık dönemin de bir röportaj yayınlamıştı. Yaşanan siyasi olaylar sonrası hesapları askıya alınan ve engellenen eski başkan; bu kez de sesini içerin videolar sebebi ile gündemde. Facebook dün Lara Trump’ın hesabında bulunan röportajı kaldırdı. Duruma tepki gösteren Trump ailesine Facebook’tan yanıt gecikmedi. Lara Trump maili Instagram hesabı üzerinden paylaştı.

Donald Trump facebook

Yapılan paylaşıma göre Facebook’un Donald Trump hakkındaki fikri açık ve net. Facebook açıklamada tam olarak şu sözlere yer vermiş;

“Donald Trump’ın Facebook ve Instagram hesaplarına getirdiğimiz yasakla bağlantılı olarak Donald Trump’ın sesiyle paylaşılmış olan içerikler de kaldırılacak; bu hesapta da bazı kısıtlamalara gidilecektir.”

Lara Trump’ın paylaşım için yaptığı açıklama ise kullanıcıların dikkatinden kaçmadı. Açıklamada Lara Trump; “Aynı bu şekilde Orwell’in 1984’üne bir adım daha yaklaşık” ifadesine yer verdi.

Donald Trump kendi sosyal medyasını kuruyor

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz