Instagram Reels’e yeni özellik geldi: Remix

0
338 Okunma

Instagram Reels seçeneği için yeni bir özellik sundu. Remix adı verilen özellik ile artık iki farklı Reels videosunu yan yana getirebileceksiniz. TikTok paylaşımlarında karşımıza çıkan bu özellik, uygulamanın son sürümünde bulunuyor.

Reels videoları Remix ile gelişiyor!

Instagram Remix

TikTok uygulamasından alışkın olduğumu Reels özelliği geliştirilmeye devam ediyor. Özellik içerik üreticileri tarafından sevilerek kullanılan bu özellik daha eğlenceli içerikler görüntülememize imkan tanıdı. TikTok paylaşımlarından alışkın olduğumuz tek ekranda iki video seçeneği ise Instagram tarafında bulunmuyordu. Yapılan açıklamaya göre şirket, Reels için Remix özelliğini geliştirdi.

Bu özellik ile kullanıcılar kendi videolarının yanına, uygulamaya yüklenmiş olan herhangi bir başka video ekleyebilecek. Böylece iki video tek ekran da görüntülenecek. Paylaşılan görsel ile daha net anlaşılan özelliğin kullanımı da oldukça kolay. Reels için oluşturulan videoyu seçerek işleme başlıyorsunuz. Paylaşımdan önce karşınıza çıkan ekran da “Remix this Reels” yer alıyor. Bu seçeneğe tıkladığınızda, önceden Reels tarafına yüklenmiş videonuzu yan yana ekleyebiliyorsunuz.

Duyurusu yapılan özellik henüz tüm cihazlarda aktif olamayabilir. Fakat herhangi bir kısıtlama olmadan kısa sürede tüm kullanıcılara ulaşması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz