Facebook Gençlik Portalı kullanıma sunuldu

0
198 Okunma
Gençlik portalı

Facebook, sosyal medyadaki ürün ve hizmetleri daha güvenli ve aktif kullanabilmeniz için çeşitli eğitim ve ipuçları vermeye başlıyor. Gençlik Portalı adının verildiği bu özellik ile gençlere sosyal medyanın kullanı ile ilgili eğitim, ipucu ve tavsiyeler verecek.

[benzer]https://pembeteknoloji.com.tr/facebook-vr-avatarlarini-guncelledi-11770/[/benzer]

Gençlik Portalı bize neler sunuyor?

Gençlik portalı

Topamda 4 başlıktan oluşacak bu portal da özellikle gençler için güzel bir sosyal medya eğitimi olacak. Gençlik Portalı; İngiltere, İtalya, Amerika ve Brezilya gibi farklı ülkelerde gençlerin beğenisine sunuldu ve tam puan aldı. Gelin şimdi portalın içinde yer alan 4 maddeyi birlikte inceleyelim.

Eğitim

Bu kısım tüm Facebook kullanıcıların çok işine yarayacak. Verilecek olan eğitim de Sayfalar, gruplar, etkinlikler ve profil gibi ürünlerin emniyetli bir biçimde nasıl kulanılacağına dair bilgiler yer alacak. Bunun dışında, son zamanlarda gündemden düşmeyen kişisel verilerinizi koruyabilme ile ilgili bir eğitim de verilecek. Bu bilgiler içinde Facebook’un hangi tür verileri topladığı ve bunları nasıl kullandığı yer alacak.

Deneyiminizi kontrol etmenin yolları

Paylaşımlarınız, sizi rahatsız eden uygunsuz paylaşımlar ve buna benzer bilgiler bu başlık altında verilecek. Şikayet etme, gönderilerinizi paylaşacağınız kişileri belirleyebilme gibi özellikleri ve güvenlik hakkındaki bilgiler ayrıntılı şekilde öğrenebileceksiniz.

Akranlardan Görüşler

Sosyal medyayı en aktif kullanana hiç şüphesiz gençler. Şimdi dünyanın dört bi yanından gençlerin görüşleri toplanarak, sosyal medyayı yeni ve yaratıcı bir biçimde nasıl kullandıklarına dair görüşler alınacak.

Tavsiyeler

Sosyal medyayı iyi kullanabilmek için size kılavuzluk edecek tavsiyelerin yanı sıra, bir süreliğine Facebook’a ara vermeye düşündüğünüzde de size yardımcı olacak.

Bu özellikler hakkındaki daha detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz