Google One depolama sorunlarınıza çözüm olacak!

0
250 Okunma
Google one

Google hizmetlerinden biri olan Google Drive, bir çok kişi ve kurum tarafından aktif olarak kullanılıyor. 15 GB’a kadar ücretsiz olan bu servis artık hayatına Google One adı ile devam edecek. Değişiklik tabiki de sadece isimde değil. Bu platformun yeni özelliklerine daha uygun fiyatlar ile sahip olabileceksiniz.

Google One nedir?

 

Arkadaşlarınızla veya aileniz ile ortak çalışmalar yapabileceğiniz veya istediğiniz her cihazdan dosyalarınıza ulaşmak için sık kullandığımız Google Drive değişiyor. Google One adı ile aynı platform üzerinden devam edecek bulut depolama hizmeti, artık daha ucuz ve kullanılabilir olacak. Örneğin, Google Drive’da 1 TB alanı 9,99 Dolar fiyatla kullanan bulut müşterileri, aynı fiyata bu sefer 2 TB kullanacak. Bununla beraber, 30 TB’a kadar seçenekler mevcut. 

yeni özellikler sadece uygun fiyat ile sınırlı değil. Spotify ve Apple Müzik’ten alıştığımız aile paylaşımı modeli, Google one için de kullanılabilecek. Satın aldığınız paketi ailenizi5 üyesi ile ortaklaşa kullanabileceksiniz. Aile bireyleri ile orta kullanımda gizliliğinizi koruyabilmek adına ayarlamalar yapabileceksiniz. Bu sayede aynı paketi kullananız bile, diğer bireyler soyalarınıza izniniz olmadan erişemeyecek. 

İlk önce Amerika’daki kullanıcılar için başlatılacak olan yeni seçenekler, daha sonra diğer ülkelere de gelecek. Bu değişimi, Google’ın One adı altında daha uygun fiyatlı servislerinden biri gibi düşünebiliriz. Google’ın bu yeni hizmeti ile ilgileri ilk siz alabilmek için buraya tıklayarak mailinizi kaydedebilirsiniz. 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz