Facebook karanlık modu deniyor!

1
212 Okunma

Mayıs ayında, Facebook web sitesini yeniden tasarlayacağını, web sitesine ve mobil uygulamalarına karanlık mod getireceğini söyledi. Ağustos ayında Android uygulaması için karanlık modunu test etmeye başladığı halde, şimdi bu seçeneği olan web sitesinin beta sürümünü de bazı kullanıcılara yaymaya başladı.

Kısa sürede vücut taraması yapan cihaz: RaDoTech

Twitter benzeri bir masaüstü

Karanlık mod ile birlikte, Twitter benzeri bir masaüstü uygulamasına geçiş yapacağını da dile getirdi. Artık alıştığımız Facebook yapısına ufak ufak elveda diyebilirsiniz.

Resim

Yeni arayüzü test etmek için birden fazla kişi davet ediliyor. Test uzmanları tarafından paylaşılan ekran görüntüleri, Mayıs’taki F8 geliştirici konferansında gösterdiği Facebook’u tasarlamaya benzer. Web sitesinin yeni sürümü Twitter gibi görünüyor:

Bu sadece bir deneme sürümüdür, bu yüzden karanlık modun son sürümü ve yeni arayüz aynı görünmeyebilir. Neyse ki, yeni görünümden hoşlanmıyorsanız, web sitesinin klasik sürümüne geçmenizi sağlayan kullanışlı bir geçiş var.

Resim

Buna göz kulak olacağız ve daha geniş bir kitle için yeni arayüz ve karanlık mod kullanılabilir olduğunda sizi bilgilendireceğiz.

https://pembeteknoloji.com.tr/samsung-interneti-tadinda-kullan-dedi-20759/

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz