Kısa sürede vücut taraması yapan cihaz: RaDoTech

0
484 Okunma
vücut taraması yapan cihaz

Her zaman doktora gitmek sizin için biraz zorlayıcı olabilir. RaDoTech sayesinde kolay vücut taraması yapan cihaz işleri kolaylaştırıyor.

vücut taraması yapan cihaz

Akıllı saatlerden sağlık uygulamalarına kadar sizin kalp atışlarınızı ve kalori değerlerinizi ölçen cihazlar bulunuyor. Ancak RaDoTech, basit bir cihaz olmasına rağmen kolayca vücut taraması yapıyor ve size sağlıklı olup olmadığınızı söyleyebiliyor.

El cihazı olarak konumlandırılan RaDoTech, iç organlarınızın dahi taramasını yapabiliyor. Tam bir vücut taramasını beş dakika içinde yapabilen cihaz, akıllı telefon uygulaması ile verilerin takip edilmesini kolaylaştırıyor. Peki bu ürünün çalışma prensibi nasıl işliyor? Belirlenen akupunktur noktalarında gezdirilen cihaz sizin vücut değerlerinizi ölçebiliyor.

Kadınlar için özel olarak geliştirilecek akıllı saat

Vücut taraması yapan cihaz oldukça pratik

RaDoTech iç organların taramasını elektrik akımları sayesinde okuyarak, akıllı telefondaki uygulamaya gönderiyor. Bu ise her organın verisini tek tek işleyip, detaylandırabildiği anlamına geliyor. Kişisel olarak eyleme geçirilebilir yorumlarla birlikte sağlık değerlerinizi size ulaştıran cihaz oldukça da pratik.

Basit bir tuş hareketiyle söylenen vücut noktalarının okumasını yapan cihaz, tıbbi olarak kontrol edilmesi gerekenlerden, bebeklere veya sağlıklı olmak için rutin kontrolleri yapanlar için ideal bir ürün tercihi olacak gibi duruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz