YouTube Music ücretsiz kullanıcıları üzecek gelişme

0
263 Okunma
YouTube Music isbirligi

Çevrimiçi müzik platformları arasında iyi bir konumda yer alan YouTube Music, ücretsiz kullanıcılarını üzecek bir gelişme paylaştı. Spotify ve Apple Music gibi platformların rakibi olan YouTube , artık ücretsiz kullanıcıların video izlemesine imkan tanımayacak. İşte gelişmeler.

YouTube Music ücretsiz kullanıcılar artık video izleyemeyecek

youtube music 1

En büyük çevrim içi müzik dinleme platformlarından biri olan YouTube Music, geniş yelpazesi ile birçok kullanıcının gönlünü feth ediyor. Platformu hem ücretli hem de ücretsiz seçenekleri ile kullanmanız mümkün. Hemen hemen aynı özelliklere sahip iki tarife için artık bir fark daha eklendi. Artık ücretsiz aboneler müziklere ait videoları izleyemeyecek. Her iki tür kullanıcı için de seçenek olarak sunulan bu özellik; ayarlar kısmından istenilirse sadece müzik ya da video olarak tercih edilebiliyordu. Özellikle veri tüketimi konusunda sıkıntı yaşayan kullanıcıların tercih ettiği sadece müzik tercihi, 3 Kasım itibari ile ücretsiz aboneneler için tek seçenek olacak.

Twitch iki yeni özelliği ile kullanıcı deneyimini arttıracak

Eğer ücretsiz abonelik kullanıyorsanız; arka planda müzik dinleme, keşfet gibi özelliklere sahip olabilirsiniz. Fakat sınırsız atlama, video izleme ve reklamsız deneyim gibi özelliklerden faydalanmak için ücret ödemeniz gerekmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz