Facebook VR avatarlarını güncelledi!

0
183 Okunma
facebook

Facebook’un VR sohbetlerinde kullanılan Spaces özelliği için yeni güncelleme geldi. Güncelleme ile özelleştirilebilir hale gelen VR avatarları, isteğinize göre düzenleyebilecekiniz.

Spaces avatar güncellemesi neleri içeriyor?

facebook spaces

Facebook’un sanal gerçeklik sohbetlerinin yapıldığı Spaces için güncelleme yayınlandı. Spaces’de bulunan avatarlar için saç ve göz rengi gibi kısmı değişiklikler yaparak avatarınızı özelleştirebiliyordunuz. Yeni gelen güncelleme ile artık avatarınızın bedensel özelliklerinide değiştirebileceksiniz. Sadece vücut özellikleri ile değil, kaşlarınız, ağız yapınız veya gözlerinizin yapısı  gibi yüzünüzdeki en ince ayrıntılara kadar çeşitli düzenlemeler yapabileceksiniz. Kendinizi daha iyi tanımlamanızı sağlayacak bu güncelleme ile yüzlerce farklı seçenek geliyor. Facebook’un asıl amacı ise sanal gerçekliğin amacı olan herkesin kendisini istediği gibi bir platform oluşturabilmek.

Sohbetlerine sanal gerçeklik kullanarak avatar oluşturma yetkisi veren sadece Facebook değil. Bu alanda uzman olan birçok platform bulunuyor. Henüz sanal gerçeklik avatarları arasında en iyi konuma gelemeyen Spaces, Snapchat’in Bitmoji uygulaması ile rakip olarak düşünülebilir.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz