Facebook’tan akıllı saat hamlesi mi geliyor?

0
277 Okunma
Akıllı saat

Giyilebilir teknolojilerin kullanımı artık daha fazla. Birçok marka giyilebilir teknoloji pazarında yerini alırken sürpriz bir isim daha ortaya çıktı. Akıllı saat pazarındaki yeni isim sosyal medya devi Facebook.

Facebook akıllı saat üretecek

Akıllı saat

Henüz konu hakkında sınırlı bilgi var. Fakat edinilen bilgilere göre Facebook kendi işletim sisteminin bulunduğu bir saat üretmeyi planlıyor. Facebook’un kendi donanımlarını rahat kullanabilmek için bir işletim sistemi üzerinde çalıştığı da gelen bilgiler arasında. Facebook’un ilk akıllı saati bir aksilik olmazsa 2022 yılında raflarda yerini alacak. Bu saat Facebook’un sosyal medya tarafı dışındaki ilk girişimi değil. Geçmişte Oculus VR kulaklar ve HTC telefonlar gibi girişimlerde de bulunmuştu.

Sevgililer Günü’ne özel 5 akıllı saat tavsiyesi

Kaydedilen bilgilere göre Facebook akıllı saat piyasasını da kontrol altına almayı planlıyor. Üretilmesi planlanan saat, kendi donanımları dışında spor aktivitelerinizde de kullanılabilecek. Bunun yanı sıra Strava gibi uygulamalara benzer bir sosyal unsur barındıracağı bildiriliyor. Henüz kesin bilgilerin yer almadığı saat ile ilgili verilen bilgiler sadece bir iddiadan ibaret. Önümüzdeki günlerde saat ile ilgili gelişmelerin ortaya çıkması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz