Sevgililer Günü’ne özel 5 akıllı saat tavsiyesi

0
569 Okunma

Sevgililer Günü yaklaşırken hediye seçmekte zorlananlar burada mı? Buradaysanız size bir tavsiyemiz var. Akıllı saat almaya ne dersiniz?    Bu yazımızda sizler için, Sevgililer Günü’nde sevgilinize alabileceğiniz 5 akıllı saat tavsiyesinde bulunduk. İşte o saatler:

Apple Watch Series 6

Apple’ın yeni akıllı saati Watch 6, Sevgililer Günü’nde tercih edebileceğiniz akıllı saatlerden biri. Şöyle ki saat, önceki nesillerine görünüm olarak benziyor. Ancak iyileştirmeler yapılmış durumda. Örneğin önceki modellere göre daha uzun pil ömrü, daha iyi uyku takibi gibi… Saatin 40mm ve 44mm olmak üzere iki farklı opsiyonu bulunuyor. Kullanıcılara kırmızı, gümüş, altın ve uzay grisi renk seçenekleri sunuluyor.

HUAWEI Watch GT2 Pro

Klasik saat görünümünü sevenler için güzel bir tasarım tercihi sunan Huawei, bu akıllı saatine her şeyi eklemiş. Saat, 455 mAh kapasiteli bataryası ile kullanıcılarına minimum kullanım koşullarında 14 günlük bir pil ömrü sunuyor. Ayrıca 4 GB dahili depolaması ile klasik bir akıllı saatte yer alacak bütün verileri bünyesinde barındırıyor. 100’ün üzerinden antrenman modu yer alan akıllı saatte, aynı zamanda kalp ritmini ve kandaki oksijen değerini takip edebilen sensörler bulunuyor.

Samsung Galaxy Watch 3

Hediye olarak tercih edebileceğiniz bir diğer saat ise Samsung Galaxy Watch 3. Sağlık konusunda yeni özelliklere sahip saat, kandaki oksijen seviyesini gösterme, egzersiz sırasında harcanan oksijen oranını gösterme gibi özelliklere sahip. Android ve iOS telefonlar ile çalışabilen saat, bağlantı konusunda farklı özelliklere sahip. Ayrıca arama yapabilen saat, bildirimleri de bizlere gösterebiliyor. Ayrıca gelen bildirimler, sohbet şeklinde, görselle beraber gelmesi ile diğer saat modellerinin de önüne geçiyor.

Honor Magic Watch 2

Şarjı bitmeyen akıllı saat Honor Magic Watch 2, 2 haftaya kadar süren pil ömrü ile dikkat çekiyor. Paslanmaz çelik gövdeye sahip saat günlük çizilme ve darbelerden minimum seviyede etkileniyor. Ayrıca Honor Magic Watch 2’yi iPhone modelleriyle de kullanabiliyorsunuz. iPhone üzerinden saate müzik atma ve anlık stres ölçüm özelliği çalışmıyor. Bunların haricindeki tüm fonksiyonlar başarılı bir şekilde çalışıyor.

Sevgililer Günü için 300 TL altı hediye önerileri

Amazfit GTS

XiaAmazfit GTS, 43 mm’ye 36 mm köşeleri kavisli dörtgen bir yapıya sahip. Ayrıca 120 dakikada tam şarj olan saat, ortalama bir kullanım ile 14 gün boyunca şarja takmaya ihtiyaç duymuyor. 5 ATM Su Direncine sahip olan Amazfit GTS, birden fazla yüzme senaryosunu da desteklemekte. Son olarak saat, yüksek çözünürlüklü Amoled ekrana sahip.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz