Airtags iPad Pro ile birlikte Mart ayında tanıtılabilir

0
182 Okunma
AirTags Apple

Geçtiğimiz ay Ming-Chi Kuo Apple’ın yeni duyuracağı cihazlar ile ilgili bir iddiada bulundu. İddiaya göre AirTags 2021 yılı içerisinde duyurulmasından söz etti. Cihaz ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya çıktı. Apple sızıntıların da sıklıkla adı geçen Jon Prosser attığı tweet ile dikkat çekti. İddiaya göre Mart ayında Apple yeni iPod Pro ile birlikte AirTags cihazını da tanıtacak.

AirTags hangi özelliklere sahip olacak?

Apple analisti Jon Prosser bir tweet ile cihazın önümüzdeki ay tanıtılacağı müjdesini verdi. Üstelik bu tanıtım yeni iPod Pro tanıtımı ile birlikte gerçekleşecek. Tüm bu tanıtımların bir sanal etkinlik ile yapılacağı da iddialar arasında.

AirTags aslında küçük bir izleme aygıtı. Teknolojik cihazlar arasında yeni yer edinen bu teknoloji, eşyalarınızı kaybetmemeniz için kullanılan bir takip cihazı. Apple iPhonu’mu Bul yazılımı ile uyumlu çalışan AirTags, hemen hemen bir gazoz kapağı büyüklüğünde. Anahtarlık gibi kullanılan bu ürünü uygulama üzerinden takip edebiliyorsunuz. Önceki tasarım iddialarından yola çıkarak cihazın deri bir anahtarlık ile gelmesi muhtemel. Ürün hakkında henüz fiyat ve özellik olarak başka bilgi yer almıyor.

Samsung Galaxy SmartTag satışa çıktı

Henüz gerçekliği kanıtlanmamış bu tanıtım eğer gerçekleşirse ürün hakkındaki kesin bilgileri ancak o zaman edinebileceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz