Facebook’u unutun en ilginç kripto para birimleri

0
359 Okunma

CryptoKitties’in eğlenceli koleksiyoncularından Donald Trump ve Vladimir Putin de dahil olmak üzere politikacıların görüşlerine uyum sağlayacak şekilde para yaratan zodyaklara , kripto para birimi piyasası yıllar içinde hem ciddi hem de zengin sikkelerin adil payını gördü . İşte bugün satın alabileceğiniz ilk beş garip şifreleme birimi:

DOGECOIN

Köpeği kim çıkardı?

Ä°lgili resim

Dogecoin, 2013 yılında popüler Doge meme’ye dayalı bir jestle başlasa da, şakacı Japon köpek ırkı Shiba Inu maskotu sayesinde gerçekten sadık bir takip yapıyor. Yıllar içinde, sahipleri sıradandan yüksek fiyatlı gayrimenkullere kadar olan eşyaları ödemek için Dogecoin’i kullandılar. Para birimi 2018 Ocak’ında 2 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle zirveye ulaştı ve topluluk NASCAR gibi spor etkinliklerine sponsorluk yapmak, Kenya’da temiz su finanse etmek için para bağışlamak ve hatta kitlesel fonlama kampanyası yürütmek dahil çok sayıda pazarlama hareketine katıldı. üyeleri için.

Dogecoin, bir hacker Dogewallet dosya sistemine eriştiğinde, tüm paraları başka bir statik IP adresine yönlendirmek için yaratıldıktan kısa bir süre sonra ün kazandı. Topluluk, ihlalden etkilenenlere madeni para bağışlamak için SaveDogemas adlı bir bağış toplama girişiminde bulundu ve çaba yaklaşık bir ay içinde başarıyla tamamlandı.

KODAKCOIN

Peynir de!

kodakcoin ile ilgili görsel sonucu

Fotoğraf filmi konusunda daha iyi bilinmesine rağmen, Kodak Ocak 2018’de CES’te kripto para birimi piyasasına girdiğini duyurdu. KodakCoin, bilindiği üzere, fotoğrafların lisansının ödenmesi için bir para birimi olarak şirketin KodakOne platformuyla birlikte çalışmak üzere tasarlandı. . KodakCoin’in ilk madeni para teklifinin 31 Ocak 2018’de yapılması planlanıyor, ancak şirket 1 Temmuz 2019’daki lansmanı erteledi.

Fotoğrafçıları Kodak platformlarına çekmenin ve sanatlarından para kazanmalarına yardımcı olmanın bir yolu olarak, KodakOne blockchain teknolojisine dayanıyor. Platform, çevrimiçi çalınan görüntüleri tanımlamak ve lisans ücretleri almak için web tarayıcılarını kullanır. Fotoğrafçıların sonunda KodakCoin’de toplanması amaçlandı. Madenciler Kodak’ın KashMiner’ını daha fazla para çıkarmak için de kullanabilirler.

Araştırma: Sosyal medya para harcatıyor!

DENTACOIN

İnci beyazların için

dentacoin ile ilgili görsel sonucu

Ethereum platformuna dayanarak, DentaCoin diş hekiminize devam eden oral tedaviler için ödeme yapmanın bir yolu olarak tasarlandı. Diş hekimlerinin aynı zamanda hasta sağlığını teşvik ederken kabul edebileceği alternatif blok zinciri bazlı bir ödeme yöntemi olarak pazarlanmaktadır, ancak bu kripto para birimi aslında bir sağlık finansmanı planı gibi çalışmaktadır.

Hastalar bir DentaCoin hesabına aylık ödeme yaparlar ve diş hekimi dişçilik işlemleri için bu ücretten bir pay alır. Şirkete göre amaç, DentaCoin Cüzdan uygulamasıyla ödemeleri güvence altına alarak ve işlem maliyetlerini azaltarak özel diş sigortası olmayan kişilere koruyucu diş bakımını daha uygun hale getirmektir. Öncelikle bir ödeme yöntemi olarak kullanılmasına rağmen, DentaCoin ayrıca hastaların ve diş hekimlerinin tıbbi kayıtları paylaşmalarına yardımcı olabilir.

WHOPPERCOIN

Yeterince lezzetli bir para birimi

burger king ile ilgili görsel sonucu

Korkunç olmasına rağmen, Rusya’da Burger King tarafından yaratılan Whoppercoin, takas için bir kripto para birimi olarak tasarlandı ve para keşfedilmeden önce mal alışverişinin köklerine geri döndü. Whoppercoin, Rus Whoppers evi için bir sadakat programı olarak oluşturuldu ve müşteriler, satın alımlarda harcadıkları her bir ruble için bir Whoppercoin alabilir. Özetle, ücretsiz bir burger almak için 1.700 Whoppercoin toplamalısınız. Başvuru için, bir ABD doları 65 Rus ruble eşdeğerdir.

CRYPTOKITTIES

CRYPTOKITTIES ile ilgili görsel sonucu

Eğer kediler, Dogecoin’in Shiba Ina’ndan daha çok dikkat çektiyse, kripto para birimi piyasasında bol miktarda para jetonu vardır. En ünlülerden biri, sanal kedi yavruları üretmenize , satın almanıza, satmanıza ve toplamanıza izin veren blockchain tabanlı bir oyun olan CryptoKitties . Tomagotchi, Beanie Babies ile tanışır ve kürk-bebeğinizin jeton değeri, eşsiz genom ve sanal DNA’sına dayanarak artar. Yeni bir CryptoKitty satışı 170.000 dolar nakit aldı. Düzgün bir jeton eşi benzersiz bir kedicik oluşturmanın eğlencesini istiyorsan, Catcoin daha iyi bir bahis olabilir, ama hayvan severler için bir sürü seçenek var.

Bu eksantrik paralardan herhangi biri dijital cüzdanınıza girdi mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz