Yeni nesil ev güvenliği nasıl oluyor?

0
235 Okunma

Arlo, ev güvenlik kamera endüstrisinde en iyi seçimdir. Basit kurulum, sınıfının en iyisi donanım ve yenilikçi özelliklerle, markanın neden kazandığını görmek kolaydır.

Ä°lgili resim

Bu Arlo kamera sistemi% 100 kablosuz ve neredeyse evinizin her yerine kurulabilir. Aynı zamanda tamamen hava koşullarına dayanıklıdır, bu hem iç hem de dış mekanda kullanım için mükemmeldir. Kurulumu hızlı ve kolaydır ve bilgisayar gerektirmez.

Kamera açısından, 720p video kaydını güvenilir bulacaksınız. Yeni modellerin 1080p ve 4K kalitesiyle eşleşmiyor, ancak izleme için net ve net bir görüntü sunuyor. Gece görüş modu, karanlıkta bile neler olduğunu görmenize izin verir ve bir hareket algılama işlevi, bir şey hareket ederse otomatik olarak push bildirimleri ve e-postalar gönderir.

Arlo ayrıca kameralara güçlü bir istihbarat ekledi. Uyarılar, insanları tespit etmek ve acil durum yanıtlayıcılarla doğrudan akıllı telefonunuzun kilit ekranından temas etmek için özelleştirilebilir (isteğe bağlı servis). Klibi yakalayabilir ve 24 saat boyunca rahat olmanız için evde ya da evde olup olmadığına dair uyarılar gönderebilir.

arlo 4 ile ilgili görsel sonucu

Bu güvenlik kamera kitinin bir diğer önemli özelliği de Amazon Alexa, Echo Show, Fire TV ve Google Assistant ile uyumluluğu. Bu özelik, canlı videonuzu yalnızca basit bir sesli komutla izlemenizi sağlar. Ücretsiz uygulamalar, yalnızca bir dokunuşla mülkünüzde neler olup bittiğini takip etmeyi kolaylaştırır.

Arlo, her kameranın şarj edilmeden önce dört ila altı ay dayanacağını iddia ediyor. Ayrıca pil seviyesi göstergesiylede pil seviyesnin azaldığını anlayacaksınız.

Kameralı kapı zili için ‘hack’lenme tehlikesi!

Genel olarak, Arlo 4 Kamera Güvenlik Sistemi mükemmel bir kablosuz gözetim çözümüdür. Saçma sapan iyi çalışması, şaşırtıcı pil ömrü ve hızlı montajı sayesinde ev güvenliğindeki tüm doğru işaretleri kesinlikle yerine getiriyor.

Okuyucularımıza kaliteli ürün ve hizmetlerde en iyi fırsatları bulmalarına yardımcı olmak için gayret gösteriyoruz ve dikkatlice ve bağımsız olarak ne kapsayacağımızı seçiyoruz. 
Siz mülkünüzde ev güvenliğine önem veriyor musunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz