Fitbit akıllı yüzük üzerinde çalışıyor! İşte detaylar

0
241 Okunma
Akıllı yüzük

Giyilebilir teknoloji tarafında önemli bir konuma sahip olan Fitbit, özellikle kadınları sevindirecek yeni bir gelişme ile gündemde. Şık tasarımlı akıllı bilekliklere sahip olan markanın yeni ürünü bir akıllı yüzük olabilir. İşte detaylar.

Türkiye’de satışa sunulan Oppo Band Sport özellikleri

Yeni favori aksesuarımız Fitbit akıllı yüzük

Giyilebilir teknolojiler arasında en çok tercih edilen akıllı bileklikler; birden çok markanın hedefi haline geldi. Akıllı saate göre daha az işlevi ve daha uygun fiyatı bulunan bu cihazlara ek olarak akıllı yüzükler de tercih ediliyor. Halihazırda birçok çeşidi olan akıllı yüzük insanlar tarafından henüz pek fazla tercih edilmiyor. Fakat bu kulvardaki başarısını kanıtlamış ve tasarımları ile göz dolduran Fitbit, dengeleri değiştirebilir. Edinilen resmi kayıtlara göre Fitbit bir akıllı yüzük üzerinde çalışıyor. Bu zamana kadar yüzük formatında ürün çıkarmayan markanın nasıl bir tasarımla geleceği belli değil. Akat raporlara göre bazı özellikler şimdiden belli oldu.

Yeni akıllı yüzük Sp02 yani kandaki oksijen miktarını ölçümleme teknolojisine sahip olacak. Bunun yanı sıra Bluetooth ya da NFC yardımı ile veri aktarımında yapacak. Akıllı bilekliklerde bulunan aktive takip özelliği ise yüzüğün temel özelliklerinden bir tanesi. Konumlandırılması açısından oldukça küçük olan yüzüğün üzerinden bir ekran bulunup bulunmayacağı net değil. Rapora göre bilgiler bir mobil cihaz üzerinden takip edileecek.

Henüz tasarım ve özellikler tarafında net bilgileri bulunmayan akıllı yüzük; kadınların en sevdiği aksesuarlarından biri olmya aday. Akıllı bileklik tasarımları ile ön plana çıkan markanın nasıl bir yüzük tasarlayacağı se merak konusu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz