TikTok’tan iş başvurusunda bulunabileceğiniz yeni program

0
132 Okunma

En popüler sosyal medya platformlarından biri olan TikTok, kullanıcıların Chipotle, Target ve Shopify gibi şirketlere video özgeçmişleriyle doğrudan başvurmalarını sağlayan yeni programını tanıttı.

TikTok üzerinden iş başvurusunda bulunabilecek

 TikTok Resumes adlı program, kullanıcıların bir video özgeçmiş oluşturmasını daha sonra bunu TikTok’a göndermesi ve ardından bu videoyu uygulama aracılığıyla işe alım yetkililerine yollamasıyla gerçekleşiyor.

tiktok-tan-is-basvurusunda-bulunabileceginiz-yeni-program-1

Şirket yeni programını “TikTok’u işe alım ve iş keşfi için yeni bir kanal olarak genişletmeye ve geliştirmeye devam etmek için tasarlanmış bir pilot program olarak “TikTok Özgeçmişlerini” başlatmaktan heyecan duyuyoruz. Seçkin şirketlerle birlikte çalışıyoruz ve iş arayanları Chipotle, Target, WWE, Alo Yoga, Shopify, Contra, Movers+Shakers dahil olmak üzere dünyanın en çok aranan işverenlerinden bazılarıyla giriş seviyesindeki deneyimli pozisyonlara başvurmaya davet ediyoruz.” sözleri ile duyurdu.

TikTok milyonlarca hesabı sildi

31 Temmuz‘a kadar sürecek olan pilot program için özgeçmişleri kabul etmek üzere 30’dan fazla şirket sisteme kayıt olmuş durumda. Şu anda listelenen işlerden bazıları, TikTok için içerik oluşturmayı hedefliyor. Örneğin, Alo Yoga, marka için bir TikTok stratejisi geliştirecek ve etkileyicilerle ortak olacak TikTok Özgeçmişleri aracılığıyla bir sosyal medya yöneticisi işe alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz