Türkiye’de satışa sunulan Oppo Band Sport özellikleri

0
380 Okunma

Türkiye’de telefon üretimine başlayan teknoloji devi Oppo‘nun yeni akıllı bilekliği Band Sport ülkemizde satışa sunuldu. İşte çeşitli işlevlere sahip olan Band Sport’un Türkiye fiyatı ve özellikleri:

Oppo Band Sport özellikleri

Akıllı telefon markası Oppo,başarısını akıllı bileklik modellerinde de gözler önüne seriyor. Yeni model Band Sport, 1.1 inç tam renkli AMOLED ekrana sahip. Sağlık konusunda ön plana çıkan özellikleri bulunan akıllı bileklik uykunun her saniyesinde aktif olarak kandaki oksijen (SpO2) değerini ölçebilmekte.

turkiye-de-satisa-sunulan-oppo-band-sport-ozellikleri-1

Uykudaki sorunları tespit edebilen Band Sport; uyku, nabız ve sürekli olarak kandaki oksijen değerini ölçerek kullanıcıların sağlığı için gerekli analizleri yapmaktadır. Koşu, yürüme, bisiklet, yüzme, badminton ve yoga dahil olmak üzere 12 farklı egzersiz moduna sahip olan akıllı bileklik egzersiz verilerini kaydedebilmektedir.

turkiye-de-satisa-sunulan-oppo-band-sport-ozellikleri-2

Oppo Band Sport’un 100mAh pil kapasitesi bulunmaktadır. Bu kapasite ile akıllı bileklik yaklaşık 1.5 saatte şarj olmakta ve tek şarjla 12 güne kadar kullanım imkanı sunmaktadır. Siyah renk seçeneğiyle ülkemize gelen Oppo Band Sport, 349 TL‘den satışa sunuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz