Tesla iPhone kılıfı satmaya başladı!

0
176 Okunma

Milyonlarca satıcının bulunduğu e-ticaret sitesi Amazon’a hiç beklenmedik bir marka da giriş yaptı. Amerikalı elektrikli araç devi Tesla, Amazon mağazası açtı. Artık, Tesla iPhone kılıfı da satıyor. Aklınıza gelebilecek hemen her ürünün satışının gerçekleştiği Amazon, özellikle Avrupa ve Amerika’da oldukça popüler. Bizde ise pazarın yeni doğmuş bebeği. 

Tesla farklı işler yaparak bizleri şaşırmaya devam ediyor. Artık Amazon’da mağazası bulunan şirket burada otomobillerinin küçük versiyonlarının yanında iPhone kılıfı da satmaya başladı. 

Tesla, Amazon mağazası sayesinde Tesla müşterilerinin istedikleri ürünleri çevrimiçi olarak satın almalarına olanak sağlıyor. Tesla’nın mağazasında yalnızca model araba ve telefon kılıfı bulunmuyor. Markaya ait şapkalar, sweatshirtler ve kahve kupaları da ürün listesi arasında yer alıyor. 

Günümüzün gereklerinden biri de bir marka olarak hemen hemen her mecrada olmak. Tesla iPhone kılıfı satmaya başlayarak bunu bir adım öteye taşıdı ve e-ticaret mağazasını Amazon üzerinden açtı. Şirket başka hangi farklı çalışmalarla karşımıza çıkacak ilerleyen zamanda göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz