Formula 1 efsanesi Schumacher belgeseli Netflix’te yayınlandı!

0
371 Okunma
Schumacher belgeseli

Netflix zaman zaman ünlü kişilerin ve idollerin belgesellerini yayınlıyor. Bugüne kadar Türk ve yabancı birçok kişisinin belgeseline yer veren platform bu kez hız tutkunlarını sevindirecek bir belgesel ile karşımızda. Formula 1 efsanesi Micheal Schumacher belgeseli platformda yerini aldı. İşte ayrıntılar.

Formula 1 efsanesi Schumacher belgesi yayınlandı

Yarış dünyası ile uzaktan yakından ilgili hemen herkes bu efsane ismi biliyor. Michael Schumacher 7’den 70’e büyük bir hayran kitlesine sahip Formula 1 Pilotu. Schumacher, daha önce 7 kez dünya şampiyonu olarak yarışçılar dünyasına adını altın harfler ile yazdırmış bir Alman Formula 1 Pilotu. Şimdilerde yarışlara katılamayan ünlü pilota olan hayranlık asla dinmiyor. Geçirdiği kayak kazası sonucu pistlerden uzak kalan Schumacher; Netflix belgeseli ile karşımızda. Schumacher belgeselinin tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

1 saat 52 dakikalık belgesel için Netflix açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bu belgesel özel röportajlar ve arşiv görüntüleriyle yedi kez Formula 1 şampiyonluğunu kazanan Michael Schumacher’ın samimi bir portresini sunuyor.”

Açıklamadan da anlaşıldığı gibi röportaj ve orijinal görüntülerin yer aldığı belgeselde; Schumacher’ın yarış hayatı yer alıyor. Ünlü pilot her ne kadar pistlerden uzak kalsa da oğlu Mick Schumacher F1 Pilotu olarak devajm ediyor.

Schumacher belgeseline buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz