Mobil oyun severlere müjde! Razer parmak kılıflarını tanıttı

0
249 Okunma
razer pamek kılıfı

Oyun dünyası artık bilgisayar başından akıllı cihazlara kadar yetişti. Artık mobil oyunlar ile oyunculuk hayatına devam edenlerin sayısı oldukça fazla. Daha güçlü telefonlar ve daha gelişmiş oyunlar sayesinde artık akıllı telefonlarda oyun oynamak bir hayli zevkli. Fakat bu konuda ekipman sıkıntısı yaşanıyordu. Oyun dünyasının dev ismi Razer bu konuya da bir çözüm üretti. Mobil oyun severlere adeta müjde niteliğinde parmak kılıflarını tanıttı. İşte akıllı telefonlarda oyun oynamanızı kolaylaştıracak Razer parmak kılıfı özellikleri.

Formula 1 efsanesi Schumacher belgeseli Netflix’te yayınlandı!

Razer parmak kılıfı özellikleri

Razer parmak kılıfı 4

Biz her ne kadar ürüne parmak kılıf şeklinde isim bulmuş olsakta tanımlaması oldukça zor bir ürünle karşı karşıyayız. Oyun dünyasının sevilen ismi Razer; bilgisayar ve konsol ürünlerinden sonra parmak ürünlerine yöneldi. Mobil oyun severler bilir ki parmak hassasiyeti her zaman iyi sonuç vermez. Özellikle elleri çabuk terleyen insanlar için mobil oyunlar işkenceye dönüşyor. İşte tam da burada Razer Gaming Finger Sleeve isimli yeni bir ürün yardımınıza koşacak. Marka geçmişten bu yana oldukça farklı ekipmanlar ile karşımıza çıkıyor. Çıkardığı ürünler ile oyuncuların daha iyi performans sunmasına da yardımcı oluyor. Bu üründe benzer özelliklere sahip olacak.

Bu yeni ürün söylendiğine göre ellerde terleme yapmıyor. Üstelik parmakların oyun için gerekli olan hassasiyetine de katkı sağlıyor. Razer parmak kılıfı şimdilik yurt dışında 10 dolardan satışa çıktı. Fakat Türkiye‘de satılıp satılmayacağı henüz bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz