Fotoğraf makinesi gibi: Akıllı çamaşır makinesi

0
562 Okunma
Çamaşır makinesi

Ev teknolojileri her geçen gün gelişiyor ve farklı isteklere hitap ediyor. Bu kapsamda değerlendirilmesi geren Slip Wash hem tekerlekli sandalyede olanları hem de farklı bir tasarım arayışı olanlara aynı anda seslenebiliyor. Akıllı çamaşır makinesi sektöründe farklı imzalar bulunuyor olsa da şimdiki oldukça farklı görünüyor.

Yapay zeka ile çalışan çamaşır makinesi denedik

Akıllı çamaşır makinesi

Birçok marka farklı tasarım ve özellikte çamaşır makinelerini çıkartıyor karşımıza, tasarımcı Jiheon Song ise engelli bireylerin de kolaylıkla kullanabileceği, kapağı öne doğru değil de, yüksek ve kayan bir panel şeklinde yukarıya açılan çamaşır makinesini tasarladı.

çamaşır makinesi

Oldukça klas duran ve aynı zamanda yukarıda da bahsettiğimiz gibi tekerlekli sandalyeli olan bireylere kolaylık sağlıyor. Bu özelliğinin yanında bir de ergonomik tasarımlı çamaşır makinesi, ayın zamanda akıllı sistemiyle de birçok kişiye hitap ediyor. Akıllı saatten, mobil uygulaması ile takip edilebilen çamaşır makinesinin çalışma süresi, işleri iyice akıllı ve keyifli hale getiriyor desek yeridir.

çamaşır makinesi

Silindir yapısıyla ve kapak tasarımının yukarıya kayıyor olmasıyla adeta bir fotoğraf makinesine benzeyen cihaz, yerden tasarruf yapmayı da sağlıyor. Şeffaf kapak tasarımıyla çamaşır makinesinin çalışma durumunu canlı olarak izleyebildiğiniz bu makinenin, şu an için prototip aşamasında olduğunu belirtelim. Ancak satılmaya başlarsa gerçekten faydalı olacak gibi duruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz