IMDb’den ücretsiz dizi servisi geliyor!

0
621 Okunma
imdb-den-ucretsiz-dizi-servisi-geliyor-3

Yeryüzündeki tüm verilerin, dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran çevrimiçi veri tabanı olan IMDb’nin popüler dizilerin telifini aldı. Bu hareketi ile sanal dünyanın, en Popüler Hizmet şifresi veren IMDb dizi sektörünü karıştıracak bir hamleye imza attı.

IMDb’nin planına göre, ilk olarak bu dizileri ücretsiz olarak yayınlayacak. Daha fazlası ise bu hareketiyle ziyaretçi  artıracak ve bu sırada reklam gelirini elde edecek. Bir tane Disney’e ait olan 20 eski ve popüler dizinin telif haklarını kendinde toplayan servis bakalım hangi dizileri bünyesine katıyor. Sizler için en popüler dizileri listeledik.

imdb-den-free-dizi-servisi-geliyor-1

İşte satın alınan diziler:

1- Kayıp

2- Umutsuz Ev Kadınları

3- Ortadaki Malcolm 

4- Sözde Hayatım 

IMDB, bu yeni servisini IMDb TV ismiyle hayata geçirecek.

imdb-den-free-dizi-servisi-geliyor-2

IMDb nedir?

Temelleri 1990 Yılında Col Needham Tarafından gözleri güzel olan oyuncuları “O Gözler” Adlı Listede yer derleyerek atıldı. Daha sonra Unix shell adı altında 10 bin farklı listeye ev sahipliği yapan bir siteye dönüştü. 1998 yılında Amazon tarafından satın alındı ve şimdiki ismini aldı.

İnternet üzerinde bulunan milyonlarca film, dizi, animasyon, televizyon programı ve oyuncuların barındıran bir site. Puanlama sistemi sayesinde filmlerin beğenilme derecelerini gösteriyor.

Ayrıca Top 250, Top 100, en kötü filmler, en yüksek puanlı oyuncular gibi bazı ve filmleri kategorilerine göre ayırmasıyla film tutkunlarının filmi seçerken en çok tercih ettiği site.

Elon Musk’ın serveti 1 günde nasıl 12 milyar dolar arttı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz