Fujifilm Instax Mini Link yazıcı duyuruldu!

0
380 Okunma
Fujifilm Instax Mini Link yazıcı

Fotoğraf çekmek artık pek çok kişi için bir refleks haline gelmiş durumda. Fotoğrafları çekiyoruz ancak eskisi gibi fiziksel çıktılar almıyor, onları bastırmıyoruz. Teknolojinin dijital saklama yöntemlerini tercih eden insanların yanında bir de hala çıktı almak isteyenler bulunuyor. Bunun yanında çektiği fotoğrafı fiziksel olarak elinde tutmak ve saklamak isteyenler için Fujifilm Instax Mini Link yazıcı ortaya çıktı. Bu yazıcı diğer minik yazıcılar gibi akıllı telefonlarla bağlantı kurabiliyor ve kolayca kaliteli baskı almayı sağlıyor.

Fujifilm Instax Mini Link yazici-00

Fujifilm Instax Mini Link yazıcı özellikleri ve fiyatı

Şipşak çekilmiş fotoğrafları seven kişilerin bir diğer tercihi de bu minik el yazıcıları oluyor. Akıllı telefondan istenilen pozu çeken kişiler Fujifilm Instax Mini Link gibi ürünlerle birlikte çektikleri o fotoğrafları kolayca çıktı alabiliyor. Ürün oldukça şık ve sade bir tasarıma sahip.

Üç farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak yazıcının, tırtıklı bir dokusu bulunuyor. Beyaz, mavi ve pembe renk seçenekleriyle karşımıza çıkan bu tatlı yazıcının 200 gramlık bir ağırlığı var. Cihaz görüntüleri, 62 mm x 46 mm arasında değişen boyutlarda ve 12,5 piksel çözünürlükte çıkartıyor.

Fotoğraflar çıktı olarak Fujifilm Instax Mini Instant filmlerini kullanıyor ve bir akıllı telefona, hatta Bluetooth 4.2 ve daha üstünü destekleyen Fujifilm kameralara bağlanabiliyor olmasıyla dikkat çekiyor.

Cihaz şu an için Hindistan’da halihazırda satışa sunuldu ve yaklaşık 130 dolar civarında bir fiyatı bulunuyor.

Daha başarılı özçekimler ile Instax Mini 11 karşınızda

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz