Galaxy Watch 3’e yeni özellikler geliyor

0
197 Okunma

Tasarımı ve özellikleriyle birçok kişinin beğenisini toplayan Samsung Galaxy Watch 3 için yeni bir güncelleme yayınladı. Yayınlanan yeni güncelleme ile akıllı saate bazı yeni özellikler eklendi. İşte detaylar:

İşte yeni özellikler

Sağlık konusunda başarılı özelliklere sahip saatte hali hazırda uyku takibi özelliği bulunuyordu. Ancak yayınlanan yeni güncelleme ile Galaxy Watch 3’e uyku takibi bilgilerinden oluşturulan bir uyku puanı özelliği eklendi. Bu özellik, uyku saatine ve kalitesine nazaran kullanıcılara 0 ile 100 ortası bir puan sunacak. Ayrıca Watch 3′ eklenen bir başka özellik ise fiziksel aktivitelerin daha hızlı algılanması. Güncellemeden önce akıllı saat herhangi bir spor aktivitesini 10 dakikada tespit edebiliyordu. Güncellemenin ardından bu süre 3 dakikaya düşürüldü.

Samsung 4 kapılı buzdolabı modellerini yeniliyor

Ayrıca saate Samsung Health aracılığıyla özel görevler oluşturma ve arkadaşlarınızı davet etme yeteneği de eklendi. Apple Watch’ın el yıkma özelliği Samsung’un akıllı saatlerinde bulunmuyordu. Yeni gelen güncelleme ile kullanıcılar ellerini ne sıklıkla yıkadıkları gibi detayları da Galaxy Watch 3 üzerinden öğrenebilecekler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz