Game of Thrones House of the Dragon rekor kırdı!

0
168 Okunma
House of the Dragon

HBO Max yeni dizisi House of the Dragon platformda büyük bir rekor kırdı. Game of Thrones ile bağlantılı olan dizi hayranları tarafından heyecanla bekleniyordu. Gösterime girmesinin ardından rekor izlenme haberi de gecikmedi.

House of the Dragon 10 milyon izleyici ile rekor kırdı

House of the Dragon

Game of Thrones efsanesi çok uzun yıllardır hayatımızda yer alıyor. Kendi sezonları döneminde de ilgiyle takip edilen dizi, şimdi devamında da başarıyı yakaladı. Hayranlarının heyecanla beklediği House of the Dragon geçtiğimiz gün yayınlandı. Dizinin dünya tarihindeki yerinin nasıl bir başarı getireceğiniz bilmiyoruz. İlk gösterim sonrası olumlu tepkiler alan dizinin başarıyı yakalayacağına kesin gözü ile bakılıyor. ABD özelinde yapılan açıklamaya göre dizi ilk günden 10 milyon izleyici ile büyük ilgi gördü. Bu sayı HBO Max’in tarihi bir rekoru olarak yerini aldı. Ayrıca dizi 14 saat boyunca Twitter gündeminde yer alarak en uzun trend konular arasına girmeyi de başardı. Bunun yanı sıra Google Trendlerde de 1. Sıra da yer aldı.

Instagram’a efsane bir özellik geliyor! Etkileşim düşkünleri hayran kalacak

İlk olarak iki yıl önce duyurulan dizi Game of Thrones sevenlerin yeni tutkusu olacağı garantisine ulaşmıştı. Her haberi ve çekimden gelen her görsel yeni bir gündem maddesi haline geliyordu. Dizinin yayınlanmasıyla bu başarı kanıtlanmış oldu. Görünen o ki Game of Thrones devamı niteliğindeki House of the Dragon dizinin yokluğunu aratmayacak ve yeni bir hayran kitlesi doğuracak. Dizinin ana konusu ise Game of Thrones’tan dahi eski dönemlere dayanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz