Instagram’a efsane bir özellik geliyor! Etkileşim düşkünleri hayran kalacak

0
175 Okunma
Instagram BeReal

Popüler sosyal medya platformu Instagram, yeni bir özelliğin peşinde. Ortaya çıkan bilgilere göre bu kez özellik TikTok’tan kopyalanmayacak. Karşımızda çok daha farklı bir isim; “BeReal” var. İşte detaylar.

Uygun fiyatlı akıllı telefonlara bir yenisi eklendi: Vivo Y02s tanıtıldı

Instagram, meydan okumaların merkezi olacak

Instagram, son zamanlarda TikTok ile mücadelesinden birçok yeni özellik çıkardı. Gelişen Reels özelliği ile video tarafını güçlendirmiş olan platform bu kez fotoğraf tarafına yöneliyor. Yine başka bir platformdan esinlenerek geliştirilecek olan özellik, arkadaşlık ilişkilerinize heyecan katacak. Platformun hedefindeki isim bu kez BeReal oldu. BeReal, son dönemlerde popüler olmuş bir uygulama. Bu uygulama ile kişilerin arkadaşları ile aynı anda fotoğraf paylaşmasını sağlıyor. Ortaya hem eğlenceli hem komik sonuçlar çıkarak uygulama Instagram’ın dikkatinden kaçmadı. Birçok özellik haberini önceden haber veren Alessandro Paluzzi bu özelliğinde müjdesini verdi. Twitter hesabından yapılan duyuruyu aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Paluzzi, Instagram’ın özellikten esinlenmek değil direk kopyaladığını söylüyor. Yeni özelliğin çalışma prensibi muhtemelen şu şekilde olacak. Arkadaşınız ile başlattığınız bir fotoğraf akımı yaratacaksınız. Bunun sonucunda her gün farklı bir zaman da bildirim gelecek. Bildirim geldiğinde iki dakika içinde bulunduğunuz ortamın fotoğrafını çekmeniz gerekecek. Bu çekimlerden ortaya çıkan sonuçlar ise Hikayeler kategorisinde yer alacak. Fotoğrafı çekerken tek bir açı yetmiyor. Bulunduğunuz noktadan ön ve arka kameranızı kullanarak çekim yapmanız gerekecek.

Arkadaş grupları arasında sıkça kullanılacak olan bu özellik ne zaman kullanıcıların deneyimine açılacak bilmiyoruz. Fakat etkileşimleri ve eğlenceyi arttıracağı kesin!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz