Yeni Game of Thrones’un yan dizisi için tarih verildi!

0
240 Okunma

Efsane dizi Game of Thrones yan dizisi ile ekranlara dönüyor. HBO, Game of Thrones’un yan dizisi için bir çıkış tarihi için tarih vermeye çalışıyor. Bu dizi ile birlikte kanal Game of Thrones evrenini genişletmeyi hedefliyor. İşte detaylar…

Game of Thrones yan dizisi 2025 yılında seyirci ile buluşacak!

Dizi ilk kez 2023 yılının nisan ayında onaylandı. Warner Bros. Discovery CEO’su David Zaslav, efsanevi serinin ikinci yan dizisinin çıkışı için kesin bir zaman çizelgesi olduğunu söyledi.

Bu dizi, House of the Dragon’un yüksek ses getiren çıkışından sonra Game of Thrones dünyasının ikinci yan hikayesi olacak. 2025 yılında ekrana gelecek olan dizi, George R. R. Martin’in Dunk ve Egg romanlarına dayanıyor. HBO daha önce bazı yan dizi fikirlerini geri çevirmişti. Demek ki bu sefer hikayesine güveniyor.

HBO CCO’su Casey Bloys, dizi hakkında açıklamalar yaptı:Açıkçası, George’un bu inanılmaz dünyası gerçekten çok zengin. Dolayısıyla, hangi hikayelerin anlatılması değerli olduğuna dair iyi değerlendirme yapmaya çalışıyoruz. Ne tür şeyler heyecan verici olurdu? Hayranlar neyi sevecek? Dunk ve Egg bunlardan biri, ama tek değil.”

Harry Potter dizisi için beklenen tarih geldi!

Dizinin senaryosu için senaristler, George R.R. Martin’in Tales of Dunk and Egg adlı romanlarından esinlendi. Hikaye, Game of Thrones olaylarından yaklaşık 90 yıl öncesinde geçiyor. Resmi olarak House of the Dragon ve Game of Thrones arasında yer alıyor. Seri, genç, naif ama cesur bir şövalye olan Ser Duncan the Tall (“Dunk”) ve genç Aegon V Targaryen (“Egg”)’ın maceralarını anlatıyor.

Dizinin resmi açıklamasında ise şu ifadeler yer alıyor: Targaryen soyunun Iron Throne’u hala elinde tuttuğu ve son ejderhanın hala yaşadığı bu hikayede, bu olası ve eşsiz dostları büyük kaderler, güçlü düşmanlar ve tehlikeli maceralar bekliyor.

Oyuncu kadrosuna gelecek olursak şimdilik bir açıklama yapmadılar. Dizinin senaryosunu George R. R. Martin ve Ira Parker üstlenecek. Ayrıca Şu anda House of the Dragon’un yönetmeni olan Ryan Condal ve Vince Gerardis de yapımcılar arasında yer alacak. Merakla beklenen dizi 2025 yılının ikinci yarısında izleyici ile buluşacak.
Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz