Garmin Vivosmart 5 tanıtıldı; İşte özellikleri

0
207 Okunma

Teknoloji şirketi Garmin, Vivosmart serisine uzun bir aradan sonra yeni bir model ekledi. Şirket bugün Vivosmart 5’i tanıttı. İşte özellikleri…

Kadınlar için üretilen akıllı saat: Garmin Lily

Garmin Vivosmart 5  özellikleri

Garmin Vivosmart 5; kalp atış hızı izleme, uyku izleme, aktivite izleme ve adım sayacı gibi olağan sağlık ve fitness özellikleriyle birlikte gelmekte. Bileklik kan oksijeninizi (bölgeye bağlı), stres seviyenizi ve vücut pil enerji seviyenizi ölçebilir. Giyilebilir cihaz ayrıca kadınlar için bir adet döngüsü izleyicisine de sahiptir.

garmin-vivosmart-5-tanitildi-iste-ozellikleri-1

Garmin tarafından verilen bilgiye göre, Vivosmart 5 tek şarjla yedi gün boyunca kullanılabiliyor. Ayrıca akıllı bileklik; vücudunuzun gerçekte olduğunuzdan daha genç mi yoksa daha yaşlı mı olduğunu tahmin etmek için kronolojik yaşınızı, haftalık yoğun aktivitenizi, dinlenme kalp atış hızınızı ve BMI’nizi kullanan bir Fitness Yaşı özelliği ile birlikte gelmekte.

Siyah, beyaz ve yeşil olmak üzere üç renk seçeneği bulunan Vivosmart 5 hem iPhone hem de Android cihazlarla uyumlu olarak çalışabilmekte. Son olarak ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz belli olmayan cihazın ABD’deki fiyat etiketi 150 dolar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz