Spotify’da yeni videolu podcast dönemi başlıyor

0
150 Okunma

En büyük müzik ve podcast dinleme platformu olan Spotify, bir süredir geliştirme süreci devam eden yeni videolu podcast uygulamasını belli ülkeler için kullanıma sundu. İşte detaylar…

Spotify’da video podcast’leri yayınlayabilir

Video podcastler hakkında bir duyuru yapan Spotify, ABD, İngiltere, Kanada, Avusturalya ve Yeni Zelandalı podcast üreticilerinin platforma video podcastler ekleyebileceklerini açıkladı. Ayrıca şirket yayınladığı bir blog yazısında şu sözlere yer verdi; “Görsel etkileşimler, hayranların favori podcast sunucularını daha da iyi tanımasına ve içerik oluşturucuların izleyicileriyle çok daha derin bir şekilde bağlantı kurmasına olanak tanır. Ancak saf ses deneyimine bağlı kalmak istiyorsanız, bu da harika – Spotify’daki video tüm dinleyiciler için arka planlanabilir, böylece istediğiniz zaman kendinizi içeriğe kaptırabilir veya arkanıza yaslanıp sadece dinleyebilirsiniz.”

spotify-da-yeni-videolu-podcast-donemi-basliyor-1

Spotify’ın 2019 yılında kullanıma açtığı Anchor adlı podcast aracı üzerinden platforma yüklenebileceğini duyuran şirket, bu özelliği zamanla diğer pazarlar için genişletmeyi düşündüğünü belirtiyor. Şirket ayrıca, uzaktan yakalanan içeriğin kalitesini artırmaya yardımcı olan bir podcast ve video kayıt hizmeti olan Riverside ile entegre olduğunu söylüyor. Spotify’ın basın açıklamasına göre, gelecek için ek pazarlardaki bültenler planlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz