Kadınlar için üretilen akıllı saat: Garmin Lily

0
620 Okunma
Garmin Lily akıllı saat

Akıllı saatler işlevsellikleri nedeniyle normal saatlere göre daha fazla tercih edilebilirdi. Fakat bunun önünde tasarım gibi büyük bir engel var. Farklı kordonlar ile bu handikap çözülmeye çalışılsada her zaman kullanabileceğimiz şıklıkta akıllı saati bulmakta oldukça zorlanıyoruz. Garmin Lily tam da bu konuya dikkat çekmiş ve yeni akıllı saatini kadınlar için tasarlamış.

Garmin Lily akıllı saat en sevdiğiniz aksesuar olmaya aday

Garmin Lily akıllı saat

Ürün yelpazesi bakımından farklı seçeneklere sahip Garmin, bu kez yönünü kadınlara çevirdi. Bir saatte aradığımız tek özellik elbette ki sadece iyi performans değil. Gün içerisinde, toplantılarda veya eğlencelerde daima kombinlerimize uyum sağlayacak tasarımlar daha çok dikkatimi çekiyor. “Kadınların beklediği akıllı saat” olarak adlandırılan Lily, derdimize derman olmaya geliyor. Bir çok farklı rengi bulunan akıllı saat, spor ve klasik olmak üzere karşımızda.

Garmin Lily akıllı saat

Garmin Lily, akıllı saatlerin genelinin aksine yuvarlak çerçeve ve ince bir kordona sahip. Zarifliği boyut ve ağırlığına da yansıyan saatin 34 mm boyut ve 24 gram gram ağırlığı var. Pil kapasitesi hakkında henüz kesin bir bilgi yok fakat 5 günlük bir kullanım ömrü olduğu verilen bilgiler arasında. Çizilmelere karşı Gorilla Glass cam kullanan saatin 240×201 piksellik bir dokunmatik LCD ekrana sahip. Bu özelliklere sahip bir saat elbette ki su geçirmiyor. Spor faaliyetleri konusunda donanımlı gelen saat fitness, koşu, yürüyüş gibi aktivitelerinizi uyku ve stres durumunuzu ölçümleyebiliyor.  En önemlisi tüm bunların yanı sıra daha kadınlara yönelik adet ve hamilelik takipleri de yapıyor.

Garmin Lily, bu zamana kadar ki akıllı saatler ile özellik bakımından benzerlik gösteriyor. Bu saatin asıl farkı kadınlara özgü tasarımı. Boyut ve kordon yapısı ile rakiplerinden ayrı bir yerde kalan akıllı saat, kısa zamanda kadınların gözdesi olabilir.

Fossil, yeni nesil akıllı saatleri kadınların gözdesi olacak

Gelelim en merak edilen konuya. “Saat Türkiye’de satılacak mı? Fiyatları ne kadar?”  Henüz Türkiye satışı ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. İlgili firma saatlerini genellikle Türkiye’de sattığı için Lily versiyonunun da kısa zamanda Türkiye’ye geleceğiniz umuyoruz. Kendi web sitesi üzerinden satışı yapılan saatin Klasik versiyonu 250 dolar, Spor versiyonu ise 200 dolara kullanıcıları ile buluşuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz