Gerilimi zirvede yaşatacak en iyi 10 Netflix filmi

0
513 Okunma
Netflix filmi

Film seçerken kişisel tercihler bazen gerilim temalı filmlere kayabilir. Normal hayatta yaşamak istemediğimiz gerilim duygusu, bu filmler ile eğlencenin bir parçası haline geliyor. Bu hafta sonu gerilim filmiyle bir gece geçirmek ve bunun hakkını vermek istiyorsanız 10 önerimiz var.

Gerilimi hissedeceğiniz 10 Netflix filmi

Gerilim filmlerinden hoşlanan kişiler genellikle açtıkları filmde bunu sonuna kadar yaşamak ister. Gerginliği zirvede yaşayacağınız Netflix filmleri sizler için listeledik. İşte 10 Netflix filmi

The Platform

Katlarla tasarlanmış bir hapishanede çekilen bu film platform ismini buradan alıyor. Platformu8n ortasında bir delik var ve bu alandan yemekler iniyor. Fakat tek bir masada inen yemekleri stoklamak yok ve sadece masa inene kadar yiyebiliyorsunuz. Açlık ve çaresizliğin işlendiği filmde gerilim son noktada.

The Power of the Dog

Gerilimi zirvede yaşatacak en iyi 10 Netflix filmi

Bir çiftlikte geçen hikayede baş kahraman baskıcı bir adam. Kardeşinin eşi ve oğlunu adeta canından bezdiren bu genç adam uzun süredir gizlenen bir sırrı gün yüzüne çıkarıyor.

Korkunun Gölgesi

Gerilimi zirvede yaşatacak en iyi 10 Netflix filmi

Savaş teması çevresinde gelişen bu film eşi savaşta ve yalnız bir kadının yaşam mücadelesini konu alıyor. Tahranlı kadın kızını yetiştirmek ile sorumlu ve artık kötü ruhların varlığına inancı tamdır.

Oksijen

Her saniyesinde gerilimi hissedeceğiniz bu film bir ünitede uyuyor ve oksijeni tükenmeden kim olduğunu hatırlamaya çalışıyor. Sizce hayatına devam eedecek mi?

Suçlu

Gerilimi zirvede yaşatacak en iyi 10 Netflix filmi

Sorunlu bir dedektif ve kurtarmaya çalıştığı kadını konu alan filmde gerginlik üst seviyede. Kendi vicdanı ile savaş yaşayan dedektif 911 çağrı hattında çalışıyor.

I Am Mother

Gerilimi zirvede yaşatacak en iyi 10 Netflix filmi

İnsan soyunun tükeniyor olması sebebi ile bir droid tarafından yetiştirilen genç kız hayatı boyunca bu yükü taşımak zorundadır. Tek başına yaşayan kız başka bir insanla karşılaşır ve hayatı alt üst olur.

Sesssiz

Sağır olmasına rağmen daha sakin ve içe dönük bir yaşam sürmek için ormana sığınan yazar; başına geleceklerden habersiz. Sağır yazar maskeli katilden canını korumak için sessiz ve yalnız mücadele verecektir.

Oyun

Gerilimi zirvede yaşatacak en iyi 10 Netflix filmi

Her anlamda gerginlik yaşayacağınız bu film ıssız bir göl evinde geçiyor. Yatağa bağlı kalan kadın korkunç seçimler ve sırlarla yüzleşir. Psikolojik gerginliğin tavan yaptığı bu dizi kitaptan uyarlanan filmler içinde.

Telefon

Bir seri katilin hayatını değiştirme çabasını gösteren filmde; geçmişle gelecek arasında köprü var. 20 yıl sonraki hayatından geçmişini değiştirmeye çalışan kadın, bir başkasının hayatını tehlikeye atar.

Bird Box

Gerilimi zirvede yaşatacak en iyi 10 Netflix filmi

Gözle görünmeyen bir varlığın enkazlarından sağ kalan kadın; intihar eden ve hayatını yok eden birçok kişinin için iki çocuğu ile çıkmaya çalışır. En iyi gerilim filmi olarak sergilenen bu film aslında tam bir bilim-kurgu.

Gerilimin tadına varacağınız en iyi 10 Netflix filmini listeledik. Sizin en sevdiğiniz gerilim filmi hangisi?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz