A101 3 Mart aktüel kataloğu Homand Profashion 3040H Stand Mikser

0
1.349 Okunma

A101 aktüel kataloğunda yine çeşitli ürünler yer alıyor. Uygun fiyata birçok ürün bulabileceğiniz katalogda; beyaz eşya, küçük ev aletleri, kişisel bakım ürünleri, cep telefonu gibi seçenekler yer alıyor. Biz bu hafta küçük ev aletleri kategorisinde yer alan Homand Profashion 3040H Stand Mikser’in özelliklerine değineceğiz.

Homand Profashion 3040H Stand Mikser özellikleri ve fiyatı

homend profashion

Karıştırma ve yoğurma gibi güç gerektiren işleri üstelenen bu ürün yeni trendler arasında. Özellikle hamur işi ve pasta, börek tarzı yiyecekleri sık tercih edenlerin sürekli elinin altında olması gereken ürün; 3 Mart tarihinde A101 raflarında yerini alacak. Normalden daha uygun fiyata satışa çıkacak olan mikserin 3800 adet stoğu bulunduğunu unutmayın. Gelelim ürünün özelliklerine. 1000W güç ile çalışan mikser çırpma, karıştırma ve yoğurma için kullanılıyor. Farklı başlıklar ile bu işlemleri gerçekleştiren makinenin kendine özel 4,5 litrelik paslanmaz çelik haznesi var. 6 farklı hız ayarı ile tüm işlemlerinize eşlik edecek bu ürünün kullanımı oldukça pratik. Özellikle hamur yoğurma gibi zorlayıcı işlemlerde başarılı olan ürün piyasanın daha aşağı fiyatına satışa çıkacak. Ürünü farklı taksit seçenekleri ve 2 yıl garanti güvencesi ile 999 TL’ye satın alabilirsiniz.

Çocuklar için tasarlanan en iyi 5 kulaküstü kulaklık

3 Mart tarihinde A101’e gelecek ürünler

Bu hafta aktüel raflarında yine küçük ev aletlerine ve kişisel bakım ürünlerini var. Arzum markasına ait; çay makinesi, blender seti, dik süpürge ve saç kurutma makinesi bulunuyor. A101 raflarında görmeye alışık olduğumuz Aprilla markasının ise; akıllı banyo baskülü, şarjlı epilatör, ve su dalgası maşası raflarda yerini alacak. Teknolojik birçok ürünün bulunduğu aktüel kataloğuna buradan ulaşabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz