Teknolojinin Kadın Liderleri yarışması ile sende gücünü göster

0
171 Okunma
Teknolojinin kadın liderleri

Her alanda olduğu gibi teknoloji alanında kadın erkek eşitsizliği ile gündeme gelen konular yer alıyor. Her ne kadar bu konuda kötü örnekler ve tecrübeler olsa da; başarısını kanıtlamış kadınlarımız ile bu algı ortadan yok oluyor. Büyük şirketlerinde desteği ile kadının gücü her alanda kendiniz gösterdi. Microsoft başarılı kadınları ön plana getirmek için her yıl yenilenen Teknolojinin Kadın Liderleri yarışmasını bu yıl 6. kez yapacak. İşte detaylar.

Bilim dünyasının önemli 10 Türk kadını

Teknolojinin Kadın Liderleri Türkiye’yi geleceğe taşıyor!

Teknoloji sektörünün öncü isimleri arasında yer alan Microsoft, kadınlar en büyük destekçilerinden. Bu sektörün gelişmesinde cinsiyet eşitliğine büyük önem veren firma, düşüncesini bir yarışmayla destekliyor. Sektördeki başarılı kadınların öne çıkarmak için düzenlenen yarışmada diğer kadınlara ilham olacak konular ele alınıyor.

Teknolojinin kadın liderleri

Microsoft tarafından düzenlenen “Teknolojinin Kadın Liderleri” yarışması habitat iş ortaklığı ile bu yıl da gerçekleşecek. Dijital dönüşüme destek veren, teknoloji sektörüne yön veren başarılı kadınların yer aldığı bu yarışma; bu yıl 6. kez düzenlenecek. Yarışmanın temelinde teknoloji odaklı tüm kadın çalışanlar var. 3 Ocak ile 8 Mart tarihi arasında başvuru yapabileceğiniz bu yarışma; 18 yaşından büyük ve teknoloji sektöründe çalışan her başarılı kadına açık. Eğer 18 yaşından küçükseniz ve yarışmaya katılmak istiyorsanız izin belgesi sunmanız gerekiyor.

Yarışma ile ilgili sorularınızı sormak ve başvuru koşullarını öğrenmek için buraya tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz