Gmail’in Android uygulamasına gelen yeni özellik

0
542 Okunma
Gmail e-posta içine kullanıcı ekleme özelliği

Gmail geçenlerde iOS uygulaması için yeni özellikler kazanmıştı. Şimdi ise Gmail’in Android uygulamasına yeni özellik geliyor. Bu özellik sayesinde artık e-posta gönderen kişiler gönderdikleri e-postanın metin bölümüne de kişileri ekleyebilecek. Gmail e-posta içine kullanıcı ekleme özelliği resmen gelmiş oldu. Bu sayede metinde yukarıya kaydırmaya gerek kalmadan göndereceğiniz kişiyi seçmiş oluyorsunuz.

Geçenlerde Google, Android ve iOS için Gmail’de ve bunun yanı sıra Google Meet için özel bir sekme eklediğini duyurdu. Ayrıca, Gmail uygulamasında hızlı arama yapma ve cevaplama özelliği de eklenmiş oldu. Gmail’de Google Meet için özel sekme artık herkes için kullanılabilir. Eğer kullanıcı Google Meet’in Gmail’de bir sekme olarak görünmesini istemezse, ayarlar menüsünden Meet’in işaretini kaldırabilir.

Gmail e-posta içine kullanıcı ekleme özelliği

Gmail e-posta içine kullanıcı ekleme özelliği

Android için Gmail uygulamasına eklenen bu özellik sayesinde e-postanın gövde kısmında daha fazla vakit geçirenlerin işi kolaylaşıyor. Birçok kullanıcı, bir mesaj yazarken kişileri veya konu satırını eklemeden önce bir e-postanın gövdesi üzerinde çalışmayı tercih eder, bu özellik basit olsa da yine de pratiklik açısından dikkat çekiyor.

Android için Gmail uygulamasının kullanıcıları artık bir e-postanın gövdesine ‘’@’’ işareti veya ‘’+’’ yazıp ardından ekranda görünen listeden kişinin adını seçerek kime e-posta gönderecekse otomatik olarak ekliyor.

Gmail mobil uygulaması güncellendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz