Huawei FreeBuds Pro’nun tasarımı ortaya çıktı!

0
369 Okunma
Huawei FreeBuds Pro-tasarimi-00

Huawei’in başarılı kablosuz kulaklık serisi olan FreeBuds için aileye yeni bir üye katılıyor. Giyilebilir teknoloji tarafında önemli rakiplerini geride bırakmayı başaran Huawei, FreeBuds Pro tasarımı ile tekrar gündeme geldi. Zaten serinin yeni kulaklığı bir süredir bekleniyordu ancak tasarımı ya da detayları hakkında elimizde bilgiler mevcut değildi. Şimdi ele avuca gelen birkaç detay bulunuyor.

Huawei FreeBuds Pro tasarımı ve bildiklerimiz

Eğer Huawei’in aynı isimli 3i modeline aşina iseniz, Huawei FreeBuds Pro hem tasarımı hem de kutusu ile yabancı hissettirmeyecek zira kulaklık bu model ile oldukça benzer çizgilere sahip.

FreeBuds 3i modelinde kullanılan silikon mimarisinin yeni modelde kullanılacağı söyleniyor. Buradan hareketle FreeBuds Pro için hazırlanan iç mimarinin FreeBuds 3 ve FreebBuds 3i kulaklıklarından esinlenilerek inşa edildiğini söylemek yanlış olmaz. Kulaklığın stereo özelliği ise, “Kaydedilen veya radyo ile yayımlanan sesleri, ses kaynaklarının mekândaki dağılımına uygun olarak iletme tekniği” olarak tanımlanıyor.

Huawei FreeBuds Pro

Kulaklıkta aynı zamanda aktif gürültü engelleme özelliğinin de yer alması bekleniyor. Bahsettiğimiz kulaklığın 10 Eylül ve 12 Eylül 2020 tarihleri arasında düzenlenmesi beklenen Huawei Developer Conference 2020 etkinliğinde karşımıza çıkacağı aktarılıyor.

Uygun fiyatlı akıllı saat: Huawei Watch Fit

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz