Google Chrome 88 güvenliğimizi arttırıyor!

0
186 Okunma
google chrome 88

En çok kullanılan tarayıcılardan biri olan Google Chrome, yeni güncellemesi ile kullanıcıların güvenliğini arttırmayı hedefliyor. Özellikle güvenlik ve şifre konusunda yenilemelere giden Google Chrome 88 güncellemesi neler içeriyor birlikte inceleyelim.

Google Chrome 88 güncellemesi ile hangi özellikler geliyor?

google chrome 88

Öncelikle şunu belirtelim. Yeni güncelleme şimdilik sadece web tarayıcı ve iOS üzerinden sunuluyor. Fakat yakın zamanda Android telefonlarda da kullanılacağı biliniyor. Google’ın hedefi hesaplarınız için oluşturulan şifreleri daha güvenli hale getirmek. Sadece gelecekteki şifrelerinizin değil geçmişteki şifrelerinizin de düzenlemenize yardımcı oluyor. Peki bu güncellemeyi nasıl kullanabileceğiz? Yeni şifreleriniz için güncellemeyi aktif olarak kullanmanız mümkün, eğer eski şifreleriniz üzerinde bir yenileme yapacaksınız “Ayarlar” sayfasına gittikten sonra “Şifreler” kısmından ulaşabilirsiniz. Bu alanda işlemleri takip ettikten sonra “Güvenliği ihlal eden şifreler” kısmını görüntüleyebilirsiniz.

Uyku eksikliği koronavirüse yakalanma riskini arttırıyor

Sizin için kayıtlı şifrelerinizi kontrol eden ve bundan sonraki süreçlerde daha güvenlikli şifreler oluşturmanızı sağlayan Google, yeni güncellemesi güvenliğinizi tehdit edecek zayıf şifre kombinasyonlarından sizi kolayca kabul ediyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz