TikTok yeni özellik üzerinde çalışıyor

0
495 Okunma
TikTok

TikTok, video çekilme seçenekleri ve farklı tarzı ile yediden yetmişe bir çok kişinin ilgisini çekiyor. Geçtiğimiz günlerde çocukların güvenliği için getirdiği güncellemenin üzerine yeni bir çalışmanın daha haberi geldi her geçen gün kendini geliştiren uygulamanın şimdide “Canlı akış seçeneği” üzerinde çalıştığı konuşuluyor.

TikTok yeni güncellemesi neler içerecek?

Tiktok

Facebook ve Instagram üzerinde görmeye alışkın olduğumuz “Canlı yayın” özelliği artık TikTok kanalında da kullanılabilecek. Bir süre önce markaların reklam amaçlı kullandığı bu özellik  Alessandro Paluzzi tarafından atılan tweete göre “Canlı Yayın Bildirimi” olarak bireysel hesaplar üzerinde de kullanılabilir hale gelecek.

Özellikle genç kesim arasında yaygın olarak kullanılan bu uygulama getirdiği yenilikler ile popülaritesini korumaya devam edeceğe benziyor. Yeni özellikler üzerinde çalışan TikTok’un “Canlı Akış Seçeneği” etkinleştirdiğiniz kişi ve hesaplar için kullanılabilecek. Etkinleştirme işlemini yapmak için “Ayarlar” menüsüne tıkladıktan sonra “Gelen bildirimler” ve “Canlı yayın bildirimleri” üzerinden kullanabileceksiniz. Bu yeni güncelleme ile bildirimlerine izin verdiğiniz hesapları siz uygulamayı kullanmıyorken bile haberdar olabiliyorsunuz.

TikTok en çok gelir elde eden uygulama oldu

Henüz test aşamasında olan bu özelliğin ne zaman kullanıcılar ile bulaşacağı hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz