Karne hediyesi olarak alabileceğiniz uygun fiyatlı 5 tablet

0
700 Okunma

2020-2021 yarıyıl tatili yaklaşırken, çocuklarına karne hediyesi olarak tablet almak isteyen anne babalar için uygun fiyatlı 5 tablet tavsiyesinde bulunduk. İşte o tabletler, fiyatları ve özellikleri…

Samsung Galaxy Tab A 8

2 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip olan bu tablet hem uygun fiyatlı hem de performans açısından iyi düzeyde. Galaxy Tab A 8, 5100 mAh kapasiteli bataryaya, çift hoparlöre ve 8 Megapiksel çözünürlüğünde kameraya sahip. Çocuğunuz bu tablet ile EBA’da rahatlıkla kullanabilir. Samsung Galaxy Tab A 8 fiyatı ise 999,90 TL. 

Huawei MediaPad T5

Huawei MediaPad T5, 10.1 inç boyutunda, Full HD çözünürlüğünde. Cihazın RAM ve depolama tarafında ise 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafızaya yer veriliyor. 5100 mAh kapasiteli bataryaya ve 5 Megapiksel kameraya sahip olan bu tableti de EBA’da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G özellikleri ve fiyatı

Samsung Galaxy Tab A SM

 

İdeal performans vadeden yapısı sayesinde kullanıcılar tarafından sıkça tercih ediliyor. İşlemci, RAM ve grafik kartı başta olmak üzere farklı alanlarda ortaya koyduğu donanım ve yazılım özellikleriyle dikkat çeken ürün, değişen teknolojinin yarattığı ihtiyaçlara yönelik çözümler sunmayı başarıyor. Üç farklı renk seçeneğine sahip tabletin teknik özelliklerinden bahsedecek olursak; 8 MP kamera, 32GB depolama alanı ve 1920 x 1200 piksek ekran çözünürlüğüne sahip. Ayrıca 6150 mAh kapasiteli bataryası bulunuyor.

Huawei MatePad T8

Huawei’nin, çocuklara yönelik özelliklere sahip olan tableti MatePad T8 8 inç LCD panele sahip. 5 MP ana kamera bulunan tablet için 16/32 GB depolama seçenekleri sunuluyor. 5100 mAh bataryaya sahip olan MatePad T8, pil ömrü tarafında 12 saat video oynatma, 12 saat web’de gezinme veya 600 saatlik bekleme süresi vadediyor. Ayrıca çocuklar için özel uygulamalar, oyunlar ve Kids Corner adlı özel bir modu bulunuyor.

Apple iPad

Fiyat açısından diğer tabletlere göre daha yüksek olan iPad 9.7 inç, 32 GB depolama alanına sahip. 1.nesil Apple Pencil desteği de bulunan cihaz günlük kullanımdaki temel ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilecek bir donanıma sahip. Tabletin güncel fiyatı ise 3.399,00 TL

AirPods Max’e yakından bakıyoruz ? (İlk izlenimlerim)

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz