Google Chrome’a gelecek PDF görüntüleyicisi

0
274 Okunma
Google-Chrome-icin-gelecek-iyi-yeni-ozellik-01

Dünya çapında en çok kullanılan tarayıcılardan birisi olan Google Chrome tarayıcısını geliştirmek için yeni özellikler ekliyor. Yeni ortaya çıktığı kadarıyla Google Chrome için iki yeni özellik geliyor ve bunlardan birisi de yeni bir PDF görüntüleyicisi. PDF görüntüleyicisinin arayüz tarafında yaşanan güncellemenin yanında, tarayıcı seçenekleri geliştiriliyor. İşte Google Chrome için gelecek iyi yeni özellik:

Google Chrome için gelecek iyi yeni özellik

Tasarım ve arayüz tarafında ilk olarak PDF görüntüleyicisinde değişiklik olduğu görülüyor. Chrome kullanıcıların, PDF görüntüleyicisiyle belgelerini daha kolay bir şekilde dönüştürmelerini ve fonksiyonel hale getirmek için tüm PDF seçeneklerini küçük bir alanda topladı.

PDF’in adı, sayfa sayısı ve döndürme seçenekleri gibi bilgiler, tek bir araç çubuğunda gösteriliyor. Bunun yanında eğer güncellenmiş bu sürümü kullanmak istiyorsanız,  “chrome: // flags” a gitmeniz ve ardından sayfanın arama çubuğunda “PDF Viewer Update” araması yapmanız gerekiyor. Belirtmekte fayda var ki bu özellik şu an için çok da kusursuz çalışmıyor, bu nedenle resmi sürüm gelene kadar beklemekte fayda var.

Chrome artık “Yeni” yazan güncellenmiş özelliklerin yanında rozetler gösteriyor. Bu sayede yeni olan özellikler de kullanıcılara bildirilmiş oluyor.

Uyumaya yardımcı: Huami Amazfit ZenBuds kulaklık

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz