Uyumaya yardımcı: Huami Amazfit ZenBuds kulaklık

0
404 Okunma
Huami-Amazfit-ZenBuds-kulaklik

Huami Amazfit ZenBuds kulaklık karşımıza Indiegogo platformu üzerinden çıkıyor. Kablosuz kulaklıklar pazarında iyice rekabetin artmasıyla birlikte farklı özelliklere odaklanan modeller de sunuluyor. Onlardan birisi olan ZenBuds kulaklıklar, uyumaya yardımcı olmak için geliyor.

Huami Amazfit ZenBuds kulaklık şık bir tasarıma sahip

Tasarımında minimalist bir çizginin benimsendiği kulaklığın en dikkat çeken yanı elbette uykuya dalmaya yardımcı olan özelliği.

Huami söylendiği kadarıyla kişilerin daha iyi uyumasını sağlayacak bir kulaklık geliştirdi. Kulaklığın amacı kişinin müzik dinlemesini sağlamak değil. Aksine herhangi bir yere bağlanmandan kişilerin huzurlu seslerle uykuya daha kolay dalmasını sağlamayı hedefliyor. Uykuda takılması planlanan kulaklığın aktif gürültü engelleme gibi bir özelliği bulunmuyor ve ağırlığı da 1,78 gram.

Huami-Amazfit-ZenBuds-kulaklik-00

Konforlu olması adına hafif tasarlanan kulaklık aynı zamanda kulak içi formda tasarlanmış. Kulaklığın diğer kulaklıklar gibi kendisini şarj edebildiği bir hazne ile geldiğini hatırlatalım.

ZenBuds olarak adlandırılan kulaklık, akıllı özelliklere de sahip. Bunlar arasında nabız ve uyku pozisyonu ölçümü ve uyku analizi gibi aslında gelişmiş akıllı saatlerde sunulan özellikleri sunuyor olmasıyla dikkat çekiyor.

Kulaklık kitle fonlama platformu Indiegogo üzerinden birkaç gün içinde satışa sunulacak olan kulaklık, 69 dolarlık bir fiyat ile kullanıcıyla bulaşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz