Google Chrome’un sevilen özelliği yeniden geliyor

0
170 Okunma
google chrome 88

Google 8 yıl aranın ardından bir özelliğin üzerinde yeniden çalışmaya başladı. Android cihazlarda Google Chrome tarafında test edilen özelliğin adı Google Reader.  Bir RSS okuyucu olarak çalışan bu özellikten uzun süredir hiç bahsedilmiyordu. Şimdi Google o özellik üzerinde yeniden çalışmaya başladı.

Realme, yeni ürünleri tanıttı: İşte detaylar

Google Chrome RSS özelliği yeniden geliyor

Google Chrome rss 1

Favori sitelerini tek bir ekran da kolayca takip etmenize yarayan RSS sistemi; Google Reader ile ünlensede piyasadaki uzun solukluğu boşluğu başka platformlar doldurmayı başardı. Aradan geçen yılların ardından özellik üzerinde yeniden çalışamaya başlayan Google, test aşamasına Android cihazlardaki Google Chrome üzerinden başladı. Yeni özellik ile artık takip ettiğiniz sitelerin içeriklerini başka bir platforma ihtiyaç duymadan hızlıca göz atabileceksiniz. Google Blog üzerinden paylaşılan bir yazı özellik hakkındaki ilk ipucunu verdi. Gelişmeyi kendi Twitter hesabı üzerinden paylaşan Adrienne Porter Felt Google’ın yayınladığı içeriğin RSS temelli özelliğe dayandığını ifade etti.

Özellik hakkında birçok kullanıcı dalga geçerken Google’ın geçmişte oluşturduğu boşluğu başarıyla dolduran Feedly platformundan da yanıt gecikmedi. Feedly haber ile ilgili; “Harika bir haber, heyecanlıyız” şeklinde paylaşımda bulundu. Henüz özelliğin ne zaman kullanım açılacağı ile ilgili ayrıntılar yer almıyor. Fakat bu gelişmelerin kısa sürede kullanıma sunulması bekleniyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz