Google Felçli insanlara 100.000 Home Mini bağışlıyor

0
231 Okunma

Teknolojinin gelişimiyle beraber sesli komutlarla birleştirilmiş akıllı yardımcılar kullanıcıların işlerini kolaylaştırıyor. Özellikle engelli kullanıcılar için çok kullanışlı olan akıllı yardımcılar şimdi Google’ dan hediye. Google Felçli insanlara 100.000 Home Mini bağışlıyor.

Google Nest, felçli ve bakıcıları olanlara 100.000 Home Mini hoparlör bağışladı. Google yapacağı 100.000 Home Mini bağışı için Christopher ve Dana Reeve Vakfı ile ortaklık kurdu.   Temelde engelli ayrımcılığına karşı olarak yapılan bu girişim, kamusal alanların daha erişilebilir hale gelmesine yardımcı olan Engelli Amerikalılar Yasasının 29. Yıl dönümü ile aynı zamana denk getiriliyor.

Google’ın balonu 1 milyon saat boyunca uçtu!

Sadece Amerika Birleşik Devletleri ile sınırlı olan teklifte aşağıdakilerden birine başvuru yapabilirsiniz;

  • Bedensel bir engellisiniz, bedensel engelliliği, hareketliliği, zorluğu veya ücretsiz bir Google Ana Sayfa Mini’sine hak kazandığınız felç olan bir bireye, yaşama özen gösterin.
  • Ücretsiz Google Ana sayfa Mini’sine hak kazanabileceğiniz fiziksel bir engellilik, hareketlilik mücadelesi veya felç geçiyorsanız.

Başvurudan sonra form iki soru daha soruyor;

İlki; “Siz veya sevdikleriniz felçle ne kadar süredir yaşıyorsunuz? “

İkincisi; “ Hareketlilik seviyenizi nasıl tanımlarsınız? ”

Ayrıca Google Asistan, Chomecast ve diğer cihazların kurulumlarının da nasıl yapıldığı ile ilgili videolara da bağlanır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz