Google Fotoğraflar yeni bir özelliğe kavuşuyor

0
301 Okunma
Google Fotoğraflar

Google Fotoğraflar uygulaması için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Mühendis Jane Manchun Wong Twitter hesabı üzerinden söz konusu özelliği paylaştı. Bu paylaşıma göre Google Fotoğraflar videolara ses eklemeyi veya çıkartmayı kolay hale getirecek. Bir montaj programı gibi görünen bu yeni özellik sayesinde artık kullanıcılar rahatlıkla değişiklikler yapabilecek.

Google Fotoğraflar düzenleme yapmayı kolay hale getiriyor

Fotoğraflar için sunulan bu yeni düzenleme özelliği temel video düzenlemelerini yapmayı sağlıyor. Örneğin, kullanıcılar bir videoyu dönüştürebilirken bunun yanında başlangıç ve bitiş yerlerinden videoyu kesebiliyor.

Instagram’a video yüklerken yapabildiğiniz temel düzenlemelere kavuşan uygulamanın yeni özelliği şu an için Android kullancılarına sunulmuş durumda. Bunların yanında Fotoğraflar’daki çerçeveleri dışa aktarabilen kullanıcılara asıl sunulacak şey videolardan ses kesmeyi kolaylaştıracak bir yenilik.

Bu özelliğin asıl amacının kullanıcıların kaydettikleri videolarda arkadaki seslerden kurtulmalarını sağlamak için olduğu aktarılıyor. Kırpma özelliği diğer sosyal medya platformlarında videonun düzenlenerek paylaşılmasını mümkün kılacak.

Netflix Android kullanıcıları için yeni özellik kazandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz