Netflix Android kullanıcıları için yeni özellik kazandı

0
693 Okunma
Netflix ekran kilidi özelliği

Dünyanın en çok aboneye sahip platformları arasında yer alan Netflix Android cihaz kullanıcılarını sevindirecek bir özellik ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Karantina günlerinde insanların evde daha fazla vakit geçirmesiyle popülerliğini iyice artıran platform Android taraftaki kullanıcılar için Netflix ekran kilidi özelliği ile kullanıcıların yanlışlıkla ekrana dokunmasının önüne geçiyor.

Netflix ekran kilidi özelliği

Android cihazlar Netflix ekran kilidi özelliği kazanıyor

Netflix her ne kadar televizyon ve bilgisayar ekranlarından izleniyor olsa da birçok kişi akıllı telefonları ile platformda içerik izliyor.

Netflix bu sebeple bir şey izlerken yanlışlıkla ekrana dokunan kullanıcılar için hareket geçiyor. Özellik ile birlikte uygulama aktif edildiğinde ekrana yapılan dokunuşları algılamayan yeni bir özellik kazandı.

Bu sayede kullanıcının mobil izleme deneyimini geliştirmeye hedefleyen platform, uygulama tarafında yapılan bir güncelleme ile kullanıcılara sunuluyor.

Netflix ekran kilidi özelliğini kapatmak isterseniz yapmanız gereken tek tek ekrana iki kez dokunmanız hepsi bu.  Söz konusu yeni özellik şu an için Android kullanıcıları için sunuluyor olsa da ilerleyen günlerde iOS kullanıcıları için de sunulacağı bekleniyor.

Netflix’teki belgeselleri ücretsiz izlemek mümkün!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz