Google’ın en güçlü yapay zekası kullanıma sunuldu! Nasıl kullanılır?

0
839 Okunma

Google, en gelişmiş yapay zekası olan Gemini 1.5 Pro modelini kullanıma sundu. Kullanıcılar, artık bu modelin gelişmiş yeteneklerden faydalanabilirler. Peki Gemini 1.5 Pro nasıl kullanılır? İşte konu ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…

Google Gemini 1.5 Pro ücretsiz kullanma

Doğal dil işleme alanında büyük bir gelişme olarak görülen Gemini 1.5 Pro, 1 milyon jetona kadar işlem yapabiliyor. Bu da bir saatlik videoyu, 11 saatlik sesi veya 30 bin satırdan fazla kod içeren bir dosya okuyup işleyebileceği anlamına geliyor.

Daha önce yapılan testlerde Google Gemini 1.5 Pro’nun 1300 sayfalık Savaş ve Barış romanını sadece 305 saniyede özetleyebildiği görülmüştü. Peki bu yapay zeka modelini nasıl kullanırsınız? Adım adım nasıl yapacağınıza geçelim.

Google Gemini 1.5 Pro modeline ücretsiz erişebilmek için şu adımları takip etmelisiniz;

  1. Adım: İlk olarak buraya tıklayarak Google AI Studio sayfasına ulaşın.
  2. Adım: Google hesabınız açık değilse oturum açmanız gerekiyor.
  3. Adım: Açılan sayfadan Gemini 1.5 Pro’yu kullanabilirsiniz.

Google Gemini 1.5 Pro, şu anda test aşamasında. Bu sebepten ötürü yanlış cevaplar verebileceğini belirtelim. Aslında bu iyi bir şey çünkü Google, modeli bu yanlış cevaplardan yola çıkarak geliştirecek. Bu bağlamda eğer denediyseniz ve beklemediğiniz bir sonuç aldıysanız, birkaç ay sonra tekrar denemenizde fayda var.

Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Google Gemini 1.5 Pro’yu denediniz mi? Konu ile ilgili tüm görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Samsung Galaxy S24 Ultra’da S Pen’den yayılan koku iddiası

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz