Google, Google TV’ye 25’ten fazla yeni ücretsiz kanal ekledi

0
130 Okunma

Google TV’nin ücretsiz kanalları  yeniden arttı ve kullanıcılara daha fazla izleme imkanı sunuldu. Birkaç ay önce Google, TV yayın hizmetlerine 800’den fazla ücretsiz kanal ekleyerek kullanıcıları şok etti. Şimdi listeyi yeniden genişleterek kullanıcılara tek kuruş bile ödemeden izleyecekleri içerikler konusunda daha fazla seçenek ve özgürlük veriyorlar.

Bu kanallar Google TV’ye özgüdür ve kullanıcıların bunlara erişmek için abonelik ödemesine gerek yoktur. Yeni ve mevcut ücretsiz kanalların çoğu, ekran başında geçirdiğiniz süre boyunca sizi eğlendirebilir. 825’in üzerinde ücretsiz kanala sahip olmak size tek bir düğmeye basarak çok çeşitli seçenekler sunar.

Bu kanallar müzik, haberler, şovlar, belgeseller ve çok daha fazlasını kapsar. Bu kanallardan bazıları, Google TV kullanıcılarının yerel içerikleriyle senkronize kalmasını sağlayan yerel seçeneklerdir. Bu iyi bir haber ve Google TV cihazlarının bazı kullanıcıları şimdiden bu fırsattan yararlanıyor.

google-google-tvye-25ten-fazla-yeni-ucretsiz-kanal-ekledi-1

İşte TV ekranınıza gelen yeni Google TV ücretsiz kanalları

Google, bazı bölgelerden başlamak üzere TV ürünündeki ücretsiz kanalların sayısını artırıyor.  Ücretsiz kanalların bu şekilde genişletilmesi, diğer bölgelerdeki Google TV kullanıcılarına da ulaşacak. Ancak şimdilik, yeni 25 ücretsiz kanal ABD’deki kullanıcılara sunuluyor ve bunları ilk alan onlar olacak.

Kullanıcıların fazla bir şey yapması gerekmeyeceği için bu yeni kanallara erişim kolay olacak. Yeni kanallar mevcut diğer ücretsiz seçeneklere katılacağından, kullanıma sunma bir güncelleme gerektirmeyecektir. Kullanıcılar programlar, haber kanalları, şovlar, belgeseller, dramalar, spor ve çok daha fazlasını içeren 25 yeni ücretsiz kanal arasından seçim yapabilecek.

google-google-tvye-25ten-fazla-yeni-ucretsiz-kanal-ekledi-2

                         Yeni 25 ücretsiz kanalın sevdiğiniz programların hangilerini içereceğini zaten merak ediyorsanız hemen göz atabilirsiniz. Google, artık ücretsiz olarak izleyebileceğiniz tüm yeni 25 kanalın listesine burada sahiptir. Bu yeni kanallara erişmek için tek yapmanız gereken Google TV Canlı sekmesine gidip yayına başlamak.

Bu sekmeden Google’ın size sunduğu tüm ücretsiz kanalları göreceksiniz. Artık listede gezinebilir ve şu anda izlemek istediğinizi bulabilirsiniz. Artık evinizin rahatlığında TV programlarını izleyebilmek için abonelik ücreti ödemenize gerek yok.

Ancak yayın için Google TV cihazlarını veya ürünlerini kullanan NFL hayranları için daha iyi haberler var. Gelecek sezondan itibaren ABD’de YouTube’da bulunan NFL Sunday Ticket, Google TV’ye de gelecek. Bu, oyunlarla ilgili ihtiyacınız olan her şeyi doğrudan Google TV ana ekranınızdan alacağınız anlamına gelir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz