Google Hangouts kullanıcılarını sevindiren haber

0
171 Okunma

Google’ın 6 yıl önce iletişim adına sahaya sürdüğü bir uygulama olan Hangouts, ömrünü tamamlamak üzere. 2018 yılında 2020’ye kadar yaşayacağı belirtilen yazılımın son kullanma tarihi net değildi. Bu tarih, daha sonra 2019’un Ekimayına çekildi ve şimdi tekrar değişti.

Köpeğinizin gözü kulağı PetNow

Google Hangouts uygulaması Haziran 2020’ye kadar çalışacak

Kurumsal müşterilere hitap eden, bulut tabanlı hizmeti sunan ve işletmelerin iş planlarını bir çatı altında toplayan G Suits’in bir parçası olan Hangouts için bir açıklama yapıldı. Google tarafından yapılan açıklamada, Hangouts kullanıcılarının Ekim ayı için endişelenmemeleri gerektiği belirtildi.

google hangouts uygulamasıG Suite müşterileri Google’dan daha fazla zaman talep ettiler. Bu talebi olumlu karşılayan arama motoru şirketi, klasik sürüm hizmetinin en az Haziran 2020’ye kadar devam edeceğini açıkladı. Klasik sürüm, zamanı geldiğinde yerini Hangouts Chat sürümüne bırakacak.

google hangoutshttps://pembeteknoloji.com.tr/telefonunuz-icin-en-iyi-alarm-saati-alternatifleri-19373/

Yetkililer, alışılan klasik sürümden yeni sürüme geçiş sürecini yumuşak bir şekilde yöneteceğini açıkladı. Buna ek olarak Hangouts Chat uygulamasının özelliklerinde neler olacak:

—Gmail ile entegrasyon

—Harici kullanıcılarla sohbet

— Gelişmiş görüntülü arama deneyimi

— Google Voice ile arama yapma

Kaynak: ShiftDelete.Net

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz