Köpeğinizin gözü kulağı PetNow

0
267 Okunma

Evcil hayvanınıza ciddi bir film yapımcısı pozu veren PetNow, köpeğinizi kendi filminin yönetmenine dönüştürüyor! Kamera, hayvanın ilginç bir şey gördüğü her seferinde kayıtta bulunacaktır.

Köpeğiniz için bir GoPro olacak şekilde üretilen PetNow, 1080p’de video yakalar ve fotoğraf çekebilir! Dahili gece görüşü sayesinde, hem gündüz hem de gece gerçek zamanlı olarak doğrudan PetNow‘dan görüntüleri izlemenizi ve çekmenizi sağlayan kendi mobil uygulamasıyla birlikte gelir. 

Telefonunuz için en iyi alarm saati alternatifleri

İki yönlü ses sistemi

İki yönlü sesi de barındırıyor, bu yüzden sadece evcil hayvanınızı duymakla kalmıyor, aynı zamanda onunla da konuşabiliyorsunuz, sesin nereden geldiğini merak ederek evin etrafında dönüp durduklarını izliyorsunuz! Kamera, POV kamerası olarak köpeğinizin yeleğine bağlanabilir veya güvenlik ve evcil hayvan gözetleme kamerası olarak hizmet etmek için evin her yerine yerleştirilebilir. Tüm köpek ırklarına uyacak şekilde tasarlanan PetNow’un yeleği, XS’den XL’ye kadar çeşitli boyutlarda gelir ve kamera modülü, yavru kedinize göre ufak ısmarlama köpek kulaklarıyla özelleştirilebilir! 

Kablosuz kullanım için ideal olarak tasarlanmıştır, PetNow beklemede kaldığında 3 ay boyunca inanılmaz bir batarya ömrü sunar ve hatta hızlı şarj etme özelliğine sahiptir. PetNow, telefonunuza ses ve video akışı sağlamak için ev Wi-Fi‘nize bağlanır, ancak dış mekandayken kendi 2.4G Wi-Fi erişim noktası ile birlikte gelir; böylece yakalamak için sahildeki veya alanlardaki PetNow kamerasına doğrudan bağlanabilirsiniz. Tüylü arkadaşınızın eşsiz bakış açısıyla dünya. “Köpekler dünyayı insanlardan farklı bir şekilde görüyorlar ve yeni maceralar keşfetmeyi seviyorlar. PetNow ile kullanıcılar dünyayı evcil hayvanlarının gözünden görebilir ve gerçekleşen tüm eğlenceli maceraları yakalayabilirler. PetNow köpekleri güvende tutar ve dünyaya tamamen yeni bir görünüm kazandırır ”, diyor PetNow’un tasarımcısı Tony Huang. 

Tek cihazla iPad’inizi iMac’e dönüştürün

PetNow’un amacı çok yönlüdür. Yalnızca evcil hayvanınızın bakış açısından eğlenceli olayları yakalayan bir kamera olarak değil, bir güvenlik cihazı olarak da çalışır, uzaktayken evcil hayvanınızda ve evinizde sekmelerde kalmanıza ve hatta hayvanınızı tanımak için bir cihaz tutmanıza izin verir. evin dışındayken nerede. Evcil hayvanınızın Instagram‘ını komik / ilginç video ve resimlerle doldurmak için bile kullanabilirsiniz, çünkü kabul edelim ki evcil hayvanınızın Instagram varlığı belli!

Tasarımcı: Tony Huang

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz