Google Haritalar çok daha modern bir özellik kazandı

0
363 Okunma
Google Haritalar uygulamasi-00

Google Haritalar uygulaması için yeni bir güncelleme yayımladı. Bu güncelleme ile birlikte artık gerçek zamanlı konum paylaşma özelliği yepyeni bir görünüm kazanıyor. Kullanıcı arayüzü önceki sürümden daha modern bir tasarıma sahip ve daha stabil bir kullanım sunuyor. Konum paylaşma özelliğini çok iyi telefon kullanamayan kullanıcılar için de kolay hale getiren bu güncelleme ile Google Haritalar iyi görünüyor. Google Haritalar güncellemesi her ülke için farklı zamanlarda ulaşabilir.

Google Haritalar uygulamasi

Google Haritalar uygulaması için güncelleme yayımlandı

Google’ın sevilen ve en popüler servisleri arasında yer alan Haritalar her geçen gün yeni özellikler kazanarak geliştiriliyor. Yeni yayımlanan güncelleme ile de faydalı bir özelliğe kavuşan uygulama, gerçek zamanlı konum paylaşımı özelliğini daha da iyi hale getiriyor.

Android Police, Google’ın konum paylaşımındaki kullanıcı arayüzündeki değişikliği sessizce yayımladığını duyurdu. Tasarım değişikliği, sunucu tarafı değişiklikleriyle birlikte bir uygulama güncellemesi yoluyla geldi. Yeni kullanıcı arayüzüne erişmek için en son Google Haritalar sürümüne (10.40.2) ihtiyacınız var ancak bunun yanında her bölge için yayımlanmayan bu güncelleme yavaş yavaş dağıtılacak.

Google 2021 yılına kadar evden çalışmaya devam edecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz